Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Oferte speciale:

O saptamana la Amara

Perioada: 01.03-20.12.2019 (7 zile / 6 nopti)

Pachetul include:
6 nopti cazare;
Pensiune completa - mediu fix;
Tratament balnear - 5 zile.


Sanatate la Hotel Lebada

Perioada: 01.03-20.12.2019 (10 zile / 9 nopti)

Pachetul include:
9 nopti cazare;
Pensiune completa - mediu fix;
Tratament balnear - 7 zile.


Relaxare, Tratament si Soare la Amara

Perioada: 01.03-20.12.2019 (13 zile / 12 nopti)

Pachetul include:
12 nopti cazare;
Pensiune completa - mediu fix;
Tratament balnear - 9 zile.


Descriere

Situat in centrul Campiei Baraganului, intr-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului AMARA, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km de Bucuresti, hotelul Lebada reprezinta o atractie deosebita pentru turisti sositi in statiune.
Hotelul LEBADA, clasificat la trei stele, are o capacitate de 111 camere twin / duble. Baza de tratament si restaurantul se gasesc tot in incinta hotelului. Totodata hotelul dispune de sali de conferinte, bar, restaurant, biblioteca, sala de intretinere fizica si o moderna plaja situata pe malul lacului Amara.
Hotelul are in dotare o plaja terapeutica autorizata si monitorizata anual de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica prin analize fizico-chimice si bacteriene la apa de imbaiere, structurata pe plaja nudism barbati, femei si comun.

Factorii climaterici de cura sunt apa puternic mineralizata din lacul Amara si namolul sapropelic recomandat in tratamentele reumatismale, ginecologice, dermatologice, pareze si paralizii, afectiuni neurologice periferice si altele.

Elementul de baza de la Amara este namolul. Dupa conditiile de formare si proprietatile fizico-chimice generale, acesta face parte din namolurile de lacuri continentale si are un continut de 39% substante organice, 41% substante minerale si 20% apa. Rezerva namolului terapeutic, onctuos, negru-verzui, care in contact cu aerul devine cenusiu, a fost evaluata la 409.860 mc. Practic insa namolul, cu un strat in lac de 0,03 m, pana la 1,10 m este inepuizabil, datorita modului sau de formare: in fiecare an, de la inceputul lunii iunie, plantele acvatice si microorganismele impreuna cu vegetatia de stufaris, precum si cu elementele anorganice foarte marunte aduse de vant, cad in lac. In contact cu apa putrezesc, transformandu-se in namol sapropelic. Primele cercetari microbiologice au fost efectuate in 1904 de catre prof. Paul Bujor, iar studii sistematice asupra florei si faunei de catre cercetatori din cadrul Institutului de balneologie si fizioterapie.

Namolul sapropelic, apa lacului si climatul excitant de stepa sunt principalii factori terapeutici ai statiunii balneoclimaterice Amara.

Tratamentul se asigura in baza de tratament proprie, aflata in incinta hotelului, amplasata pe doua nivele (parter si etaj).

Asiguram in intervalul de luni pana vineri, intre orele 8.00 16.00 doua proceduri diferite (minim 28 de proceduri), una de hidroterapie (baie cu namol la cada, baie minerala, impachetare cu namol si altele) si o procedura de electroterapie, fizio sau kinetoterapie la indicatia medicului curant.

Celelalte proceduri de electroterapie, fizio sau kinetoterapie sunt asigurate in cabine dotate cu aparatura medicala moderna asistata de asistenti medicali specializati in BFT.

AFECTIUNI CARE SE TRATEAZA

In baza de tratament se trateaza:
afectiuni reumatismele degenerative spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze si polioartroze
afectiuni reumatismale inflamatorii stari alergice articulare dupa reumatism articular acut sau dupa infectii de focar, spondilita anchilozanta
afectiuni reumatismale articularetendinoze, tendo-mioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerala
afectiuni posttraumatice dureri articulare posttraumatice, recuperare dupa imobilizari in aparat gipsat, recuperari dupa operatii pe muschi, articulatii si oase, entorse si luxatii
pareze si paralizii posttraumatice ale membrelor, polineuropatii, sechele dupa poliomielita
afectiuni neurologice periferice, nevralgii, neuropatii cu diverse cauze, pareze si paralizii de nervi periferici, polinevrite
afectiuni ginecologice metroanexita cronica, sterilitate secundara, insuficienta ovariana.

Succesul in tratarea afectiunilor este asigurat de accesibilitatea factorilor de mediu: apa sulfurata clorurosodica si puternic mineralizata a lacului Amara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie