Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 37 hoteluri

Amara, Romania Vezi locatia pe harta

Oferta este valabila pentru persoanele care prezinta la sosire cupon de pensiue sau adeverinta de salariat bilet de trimitere de la medicul de familie sau medic specialist utilizat in sistemul de asigurari sociale de sanatate cardul de sanatate si co . . .

Amara, Romania Vezi locatia pe harta

Complexul Hotelier Ialomita clasificat la categoria de trei stele se afla la doar 20 de metri de Lacul Amara si la 7 km de Slobozia resedinta Judetului IalomitaAcesta dispune de spatii de cazaregeneroase- 23 camere single- 175 double pat matrimonialt . . .

Amara, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Parc este situat in staiunea balnear Amara al crei lac srat este o destinaie popular pentru tratamente cu nmolHotelul Parc dispune de 432 locuri camere single duble si apartamente - Restaurantul Parc cu capacitate de 300 locuri clasificat la . . .

Amara, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Dana 4 face parte din Complex Balnear Parc alaturi de Hotel Parc 3 Hotelul este situat in statiunea Amara pe strada Ana Ipatescu inconjurat de parcul Dendrologic si la doar 50 de metri de propria plaja de pe malul Lacului Amara Localizare Sit . . .

Amara, Romania
Amara, Romania
Amara, Romania
Amara, Romania

Hotel Eclipsa clasificat la categoria 3 face parte din Complex Balnear Parc alaturi de hotel Dana 4 si hotel Parc 3 fiind situat in statiunea Amara la 50 de metri de plaja MircestiHotelul pune la dispozitia turistilor- 23 camere cu paturi twin sau ma . . .

Amara, Romania

Hotel EverGreen este o locatie moderna si primitoare amplasata intr-o zona linistita a statiunii inconjurata de parcul dendrologic si lacul Amara Locatia detine in total 38 spatii de cazare camere duble duble superior si family si dispune si de spati . . .