Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pachet Tratament
Cazare minim 5 nopti cu demipensiune sau pensiune completa;

Tratament 4 proceduri/zi/pers (L-V).




Hotelul Ialomita dispune de 480 spatii de cazare (camere duble, camere single si apartamente),complet renovate, echipate cu aer conditionat, tv si mini-bar.

Incinta hotelului este dotata cu un restaurant moder accesorizat si cladit, cu bucatarie specific romaneasca, ce isi intampina oaspetii cu 240 locuri.Restaurantul este climatizat si reprezinta un spatiu ideal pentru organizarea de evenimente speciale(nunti, botezuri, onomastici, etc.).

De asemenea, oaspetii se pot bucura de serviciile oferite de barul de zi, de laboratorul de cofetarie, de serviciile unui boutique precum si de o gama larga de servicii adiacente: farmacie, centru de inchiriere jocuri, difuzarea presei, frizerie, spalatorie si calcatorie, spalatorie auto.

Terasa hotelului, cu 200 locuri disponibile, imprejmuita de copaci, reprezinta un pion important in relaxarea turistilor.

In incinta terasei se pot servi preparate la gratar, pizza, pui la rotisor si un preparat traditional- paine coapta la test.

Alte informatii:

Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.

Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie