Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUI BLUE BAHARI, Kiwengwa


Descriere

Descriere
TUI BLUE Bahari Zanzibar este un resort de lux, care ofera servicii de cinci stele, chiar la malul marii. Complexul pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum parcare privata gratuita, transfer de la si/sau la aeroport, o piscina exterioara, acces imediat la zona de plaja privata, echipate cu sezlonguri si umbrele gratuite.


Localizare
Complexul TUI BLUE Bahari Zanzibar este localizat pe coasta de nord-est a insulei exotice Zanzibar, in statiunea Pwani Mchangani.
Aeroportul International Abeid Amani Karume si capitala Stone Town se afla la aproximativ 45 km distanta de resort.


Plaja
Resortul TUI BLUE Bahari Zanzibar se afla la malul marii, pe faimoasa plaja cu nisip fin si alb si ape cristaline din statiunea Pwani Mchangani.
Oaspetii se pot bucura de soarele zanzibarez si apele calde ale Oceanului Indian sau pot participa la diverse sporturi acvatice windsurfing, scufundari, snorkeling, caiac-canoe.


Dotari camere
Resortul TUI BLUE Bahari Zanzibar ofera camere duble deluxe, suite junior si vile pe plaja cu piscina privata.
Toate unitatile de cazare includ dotari standard, precum aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV LCD cu receptie satelit, dulap, pat cu baldachin, seif, minibar, cana fierbator, espressor, balcon sau terasa cu zona de relaxare, baie privata cu cada sau dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par, papuci si halate de baie, prosoape, plase anti-insecte, prize langa pat.


Facilitati hotel
Resortul TUI BLUE Bahari Zanzibar pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum parcare privata gratuita si pazita, receptie deschisa 24/7, loc de joaca pentru copii, room service, magazine de suveniruri.


In cadrul centrului SPA si Wellness, oaspetii pot beneficia de tratamente faciale si corporale, proceduri de infrumusetare si masaje terapeutice. Tot aici se afla un hammam (baie turceasca) si o sala de fitness.


TUI BLUE Bahari Zanzibar cuprinde cinci restaurante, in regim bufet suedez sau a la carte. Aici, oaspetii se pot delecta cu preparate culinare din bucatariile italiana, mediteraneana, asiatica si specialitati traditionale swahili. De asemenea, exista optiuni de a servi preparate la gratar sau fructe de mare.
La TUI BLUE Bahari Zanzibar, oaspetii pot participa la o gama variata de activitati sportive si recreative, precum spectacole de muzica live, seri cu cina tematica, spectacole de divertisment, biliard, tenis de masa, darts, tenis de camp, sporturi acvatice (snorkeling, windsurfing, scufundari, caiac-canoe, pescuit).


Clasificare oficiala: 5 stele
Pagina web: https://www.tui-blue.com/en/en/hotels/tui-blue-bahari-zanzibar/


Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.