Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU PALACE ZANZIBAR (Adults Only) 5*, Nungwi


Descriere

Descriere
Parte a grupului RIU Hotels & Resorts, complexul RIU Palace Zanzibar ofera servicii exclusiviste de cinci stele in regim all inclusive si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum trei piscine exterioare, acces imediat la zona de plaja privata cu sezlonguri si umbrele gratuite, programe de divertisment si o serie de activitati sportive.


Localizare
Proprietatea este localizata pe coasta de nord a insulei Zanzibar, candva cunoscuta sub numele de Insula Condimentelor. Aici, oaspetii se pot bucura de o vacanta parca rupta din rai si beneficia de servicii premium.


Aeroportul International Abeid Amani Karume se afla la o distanta de aproximativ 66km de RIU Palace Zanzibar.


Plaja
Complexul RIU Palace Zanzibar se afla la malul marii, pe frumoasa plaja cu nisip alb si ape cristaline, Nungwi Beach. Oaspetii se pot bucura de sezlonguri si umbrele gratuite in zona de plaja privata a hotelului.


Dotari camere
Complexul RIU Palace Zanzibar pune la dispozitia oaspetilor diverse tipuri de unitati de cazare, precum suite junior cu vedere la gradina (34 mp), suite junior (45mp), suite standard (51 mp), suite superioare cu vedere la ocean (60 mp), suite cu jacuzzi privat (90 mp), vile standard (125 mp), vile pe plaja (90 mp).


Toate camerele si vilele sunt izolate fonic, iar dotarile standard includ aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV LCD cu receptie satelit, seif, minibar, cana fierbator, balcon sau terasa cu zona de relaxare, baie privata cu cada sau dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par, papuci si halate de baie, bideu, prosoape.


Facilitati hotel
Complexul RIU Palace Zanzibar cuprinde trei piscine cu sezlonguri si umbrele gratuite, unde oaspetii se pot relaxa pe tot parcursul zilei. Mai mult decat atat, in cadrul hotelului exista un centru SPA si Wellness, unde oaspetii pot beneficia de o gama variata de masaje terapeutice, tratamente corporale si faciale, precum si diverse proceduri de infrumusetare.


In ceea ce priveste gastronomia, oaspetii beneficiaza de regim all inclusive, care include o varietate de preparate culinare cu specific local si international. La snack barurile disponibile, oaspetii se pot delecta cu bauturi racoritoare si alcoolice, cafele, cocktailuri si gustari usoare.


Oaspetii beneficiaza de diverse activitati recreative si sportive, precum spectacole de divertisment si muzica live, acces la sala de fitness si optiuni pentru practicarea sporturilor acvatice (caiac-canoe sau scufundari).


Clasificare oficiala: 5 stele
Pagina web: https://www.riu.com/en/hotel/tanzania/zanzibar/hotel-riu-palace-zanzibar/eutm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=my_business&utm_content=XZN


Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.