Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELIA ZANZIBAR RESORT, Kiwengwa


Descriere


Descriere
Melia Zanzibar Resort ofera servicii de cinci stele in regim all inclusive si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum acces imediat la zona de plaja privata cu sezlonguri si umbrele gratuite, un centru SPA si Wellness, transfer gratuit de la si/sau la aeroport, doua piscine exterioare si o gradina luxurianta.


Localizare
Proprietatea este localizata pe coasta de nord-est a insulei exotice Zanzibar, in statiunea Kiwengwa. Terenul pe care este construit resortul are o suprafata de 40 de hectare.
Aeroportul International Abeid Amani Karume si capitala Stone Town se afla la circa 48 km distanta (45-50 min cu masina).


Plaja
Melia Zanzibar Resort se afla la malul marii si ofera oaspetilor o zona de plaja privata, cu nisip alb si o lungime de 300 metri. Resortul este inconjurat de un recif de corali natural, spre bucuria scafandrilor si a turistilor deopotriva.


Dotari camere
Melia Zanzibar Resort pune la dispozitia oaspetilor diverse tipuri de unitati de cazare, de la vile private cu jacuzzi si piscina infinit, pana la suite, pavilioane si bungalow-uri romantice cu vedere la gradina luxurianta sau Oceanul Indian.


Toate suitele si vilele private sunt izolate fonic, iar dotarile standard includ aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV LCD cu receptie satelit, dulap, paturi cu baldachin, iPod docking station, seif, minibar, cana fierbator, espressor, balcon sau terasa cu zona de relaxare, baie privata cu cada sau dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par, papuci si halate de baie, prosoape, facilitati pentru calcat, plase anti-insecte, prize langa pat.


Facilitati hotel
Melia Zanzibar Resort pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum o parcare privata gratuita, receptie deschisa 24/7, serviciu de spalatorie si calcatorie, servicii medicale 24/7, magazin de suveniruri si de bijuterii, room service, sali de conferinte sau evenimente.


In cadrul centrului SPA si Wellness, oaspetii beneficiaza de o gama variata de masaje, tratamente faciale si corporale, proceduri de infrumusetare. Tot aici se afla o sala de fitness, o sauna (separata pentru femei si barbati), precum si o piscina infinit.


Melia Zanzibar Resort isi invita oaspetii intr-o adevarata calatorie gastronomica in regim all inclusive, unde acestia se pot delecta cu diverse preparate locale si internationale, bauturi alcoolice si racoritoare, cafele si cocktailuri, in oricare din cele 5 restaurante si 4 baruri disponibile.
Printre activitatile recreative si sportive la care pot participa toti oaspetii resortului, se numara programe de divertisment si muzica live in fiecare seara, biblioteca, tenis de camp, tenis de masa, biliard, club pentru copii, alaturi de o gama variata de sporturi nautice (snorkeling, scufundari, caiac-canoe).


Clasificare oficiala: 5 stele
Pagina web: https://www.melia.com/en/hotels/tanzania/zanzibar/melia-zanzibar/index.htmeesl-k=sem-google%7Cng%7Cc474038844189%7Cme%7Ckmelia%20zanzibar%20resort%7Cp%7Ct%7Cdc%7Ca109943574413%7Cg11245811658&gclid=EAIaIQobChMIkOe1ra_i8gIVQAIGAB3NVAkCEAAYASAAEgJvq_D_BwE&gclsrc=aw.ds


Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.