Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XPERIENCE ST. GEORGE HOMESTAY


Descriere

Localizare:
Xperience St. George Homestay este localizat la 30 km de aeroportul Sharm El Sheikh, la 5 km de Naama Bay si la 3 km de Orasul Vechi, in regiunea Hadaba, pe linia a doua de la mare.
Facilitati:
-doua piscine cu incalzire pe timul iernii
-Loc de joaca si club pentru copii (inclus echipa de animatori)
-Activitati sportive: scufundari, snorkeling, kiting, parasailing
-Acces la plaja privata
-Wellness&Spa(sauna,masaj, tratamente terapeutice)
Alte facilitati: Banca, ATM, magazine de suveniruri, Wifi gratis la receptie, spalatorie, doctor(la cerere), parcare, transport aeroport
Restaurante:
-La Princesse este restaurantul principal care ofera un bufet ce dispune de mancaruri orientale pana la cele internationale
-Nathans combina calitatea franceza cu cantitatea germana si ofera bucataria belgiana. Acesta este cunoscut pentru vederea spre malul marii
-Rendez-VousBar are un design in tonuri neutre, pamantii unde se servesc atat cocktail-uri exotice cat si vinuri si bere belgiana
-Mermaid Bar& Le Bleu Bar este in apropierea piscinei ca sa poti sa te bucuri rapid de mini gustari si cocktail-uri reci aproape de distractie.
- Dawar El Omda este cel mai rustic restaurant dintre cele prezente la resort. Peretii imita caramizile din lut iar mancarurile orientale precum Shisha cu un ceai de menta te conduc in istoria orasului.
Tipuri de camere:
Hotelul dispune de 262 de camere cu aer conditionat, mini bar, telefon fix, tv prin satelit, uscator de par, balcon privat, seif si fier de calcat(contra cost)
  • Xperience rooms (28-34 m2)
  • superior rooms (28-34 m2)
  • family rooms (33-44 m2)
  • Special needs rooms (36 m2)
  • standard suite (86 m2)
  • Connected rooms & non-smoking rooms available

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.