Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regency Plaza


Descriere

Hotelul este situat la 10 minute de mers cu masina de Aeroportul Internațional El-Sheikh.

Localizare

Avand o locatie ideala, in inima Peninsulei Sinai din Golful Nabq, resortul Regency Plaza Aqua Park se afla la doar 8 minute de mers pe jos fata de plaja cu apa turcoaz, amplasat in mijlocul unor gradini luxuriante. Centrul golfului Naama Bay este situat la 27 minute de mers cu masina (25 km) și la 15 km de Aeroportul Internațional Charm El-Sheikh.

In zona in care este situat hotelul, se gasesc urmatoarele puncte de atractie: La Strada Mall (1,9 km), Porto Sharm (2 km), Hard Rock Cafe Nabq Bay (2,2 km), Pataya Beach Club (13 km), SOHO Square Sharm El Sheikh (13,5 km), Nabq Bay (15 km), Formula 1 Ghibli (17 km), Sinai Grand Casino (22,9 km), International Congress Center - Jolie Ville Hotels (24,4 km), Space Sharm (24,7 km).

Facilitati hotel

Resortul pune la dispozitia oaspetilor 12 restaurante care le da posibilitatea de a savura preparate din toata lumea (de exemplu bucatarie italiana, egipteana, orientala, etc.), snack bar, 3 piscine in aer liber, piscina pentru copii inconjurata de un loc de joaca, gradina, terasa la soare, acces imediat la plaja, zona de plaja privata, internet Wi-Fi (contra cost), parcarea privată gratuit la proprietate, serviciu de concierge, cameră de bagaje, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, serviciu de transfer de la si/ sau la aeroport (cost suplimentar), aer condiţionat, încălzire, închirieri auto, magazin de suveniruri/cadouri (în unitatea de cazare), seif, facilităţi VIP în cameră, bărbier/salon de frumuseţe, room service, personal multilingv (engleza standard, germana, italiana, rusa).

Facilitati camere

Camerele de la Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort sunt decorate în culori calde, confortabile, spatioase si luminoase. Acestea dispun de balcon sau terasă, baie de lux cu marmură, uscator de par, seif, mini-frigider, TV LCD, telefon pe mai multe linii, aer conditionat cu control individual și un aparat de ceai/cafea. Unele camere oferă vedere panoramică la Marea Roşie sau la piscina.

Activitati/Divertisment

Pentru relaxare si divertisment oaspetii au la dispozitie teren de tenis, tenis de masa, windsurfing, darts, centru spa si wellness, masaj, baie turceasca, zona de plaja privata, cameră de jocuri, 3 piscine în aer liber. La centrul de scufundări al hotelului sunt disponibile o gamă largă de sporturi de apă, precum și safari cu barca. Rainbow GalaOur Aqua oferă 5 tobogane diferite pentru adulți, de la cele cu dificultate scazuta, la cele cu dificultate maxima.

La parterul hotelului exista o sală de gimnastică bine echipată, zonă de jacuzzi și de dușuri, baie turcească tradițională cu hamam (încălzită) si sală de tratamente.

Oaspetii mai tineri dispun de teren de joaca pentru copii, club special amenajat cu personal de supraveghere, programe zilnice de divertisment. Exista si un tobogan cu dificultate redusa, fiind atractia populara pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.