Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ivy Cyrene Island (ex Cyrene Island Hotel)


Descriere

Amplasare

Acest resort se află la Sharm el-Sheikh, în apropiere de plaja.

Dotări

Resortul cu aer condiționat oferă 207 camere și dispune de lifturi. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. O cameră de bagaje, un seif și un bancomat se numără printre facilitățile complexului de vacanță. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 2 săli.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu 2 piscine în aer liber și bazine pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca boccia, volei de plajă, volei și partide de golf. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana, iahting, snorkelling, scufundări subacvatice și aqua-fitness. În resortul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Complexul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Pentru preferințe speciale, resortul are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie