Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Falcon Hills Hotel


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Sharm el-Sheikh, la cam 750 de m de plaja publică cu nisip. Pană la aeroportul Sharm El Sheik (SSH) sunt aproximativ 17 km.

Dotări

Hotelul cu aer condiționat oferă 133 de camere ce se află atat intr-o clădire principlă cu 2-etaje cat și in 5 clădiri auxiliare. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și in alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

In camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Un balcon sau o terasă se găsește in majoritatea camerelor. Camerele au un pat „King size”. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. In plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. In plus, există un telefon și canale prin satelit. In baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot inota cateva lungimi de bazin in una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adancime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici cand călătoresc pot profita de ciclism/ciclism montan și boccia. Contra cost se oferă tenis. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive in interior. In unitatea de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. In timpul liber, o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate diverse in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm pană mai tarziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite feluri de mancare dietetice, feluri de mancare vegetariene și mancare halal. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Nota!

Vă rugăm să rețineți că Hotelul Falcon Hills va avea intreținere generală pentru piscina incălzită in perioada 01.10.2023 - 31.10.2023, cu poluare fonică minoră.

A doua piscină principală și plajă vor fi disponibile pentru oaspeți.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie