Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bahia Principe Luxury Ambar (Adults only)


Descriere

BAHIA PRINCIPE LUXURY AMBAR - ADULTS ONLY


LOCALIZARE:
Gasiti-va propria felie de rai la Luxury Bahia Principe Ambar.
Situat in Punta Cana, in Republica Dominicana, Bahia Principe Luxury Ambar - Adults Only All Inclusive se afla la 6 minute de mers cu masina de Spalsh Park iar plaja White Arena se afla la 10,2 km.Terenul de golf Cana Bay este la 4 minute de mers cu masina.
Traiti o vacanta de lux sau o escapada in acest hotel incredibil, complet renovat, pe malul marii.


FACILITATI:
Luxury Bahia Principe Ambar este sectiunea exclusiva pentru adulti, mai luxoasa, a unui complex masiv de statiuni, care include cinci hoteluri separate. Bratarile de aici ofera oaspetilor acces la facilitati si restaurante in statiunile vecine, dar inversul nu este adevarat, facand aceasta sectiune un pic mai linistita.
Holul luminos si elegant de la Luxury Bahia Principe Ambar gazduieste bufetul principal si barul cu zone ample pentru relaxare. Este o atmosfera linistita pentru cupluri.
Accesul la internet WiFi este gratuit in toate zonele proprietatii. De asemenea, acestea au zona de relaxare si aparat de cafea.
Complexul are restaurant, teren de tenis si club de noapte. Pentru un plus de confort, complexul pune la dispozitie un depozit de bagaje, un magazin si parcare gratuita. Oaspetii care doresc sa exploreze imprejurimile au la dispozitie biciclete gratuite.
Oaspetii de la Ambar se bucura de un mediu linistit, dar au si acces la restul statiunii. In interiorul acestei proprietati, oaspetii pot alege intre patru restaurante si patru baruri. Restaurantul principal este tip bufet, oaspetii vor gasi si trei restaurante a la carte care servesc preparate din bucataria franceza, italiana si mediteraneana; majoritatea oaspetilor acorda mancarii note mari, dar este recomandat sa faceti rezervari devreme pentru optiunile a la carte. Barurile includ un bar inot, un alt bar langa piscina si un bar pe plaja.
Piscina principala este mare si este publicitata ca in stil lac, cu o insula mica cu doi palmieri, barul de inot mentionat anterior si un jacuzzi adiacent. Aici au loc sesiuni introductive de scufundari.
Plaja cu nisip este mare si exista mai putin o graba pentru sezlonguri aici, deoarece exista o zona privata numai pentru oaspetii acestei statiuni.
Centrul spa este situat in aceasta sectiune a complexului, astfel incat oaspetii au acces usor la manichiura, pedichiura, tratamente faciale si masaje de cuplu. In statiunea mai mare, exista divertisment nocturn, o discoteca tarzie si un snack bar deschis nonstop.


DESCRIERE CAMERE:
JUNIOR SUITE DELUXE
Junior Suite Deluxe are doua paturi complete sau un pat king-size. Paturile din lemn de culoare inchisa sunt in forma de baldachin, iar zonele de living au o canapea extensibila pentru un al treilea oaspete potential (desi nu sunt copii, deoarece aceasta proprietate este doar pentru oaspetii cu varsta de 18 ani si peste). Baile spatioase au chiuvete duble, cazi cu hidromasaj si dusuri separate. Actualizarile moderne primite ca parte a rebrandingului colectiei Don Pablo includ lenjerii albe cu aruncari rosii (care au inlocuit modelul floral anterior). Facilitati camere: televizoare cu ecran plat, aer conditionat, seif, minibar, terasa, aparate de cafea, room service nonstop si minibaruri cu apa, soda, bere si mini sticle de bauturi alcoolice care sunt stocate zilnic, cina nelimitata a la carte in restaurantele de specialitate din statiune (Grand Bahia Principe Punta Cana, Grand Bahia Principe Bavaro si Luxury Bahia Principe Esmeralda).


JUNIOR SUITE DELUXE CORNER
Junior Suite Deluxe Corner are un pat king-size. Paturile din lemn de culoare inchisa sunt in forma de baldachin, iar zonele de living au o canapea extensibila pentru un al treilea oaspete potential (desi nu sunt copii, deoarece aceasta proprietate este doar pentru oaspetii cu varsta de 18 ani si peste). Baile spatioase au chiuvete duble, cazi cu hidromasaj si dusuri separate. Actualizarile moderne primite ca parte a rebrandingului colectiei Don Pablo includ lenjerii albe cu aruncari rosii (care au inlocuit modelul floral anterior). Facilitati camere: televizoare cu ecran plat, aer conditionat, seif, minibar, terasa, aparate de cafea, room service nonstop si minibaruri cu apa, soda, bere si mini sticle de bauturi alcoolice care sunt stocate zilnic, cina nelimitata a la carte in restaurantele de specialitate din statiune (Grand Bahia Principe Punta Cana, Grand Bahia Principe Bavaro si Luxury Bahia Principe Esmeralda).




JUNIOR SUITE DELUXE SWIM UP
Junior Suite Deluxe Swim Up are un pat king-size si iesire directa la piscina. Paturile din lemn de culoare inchisa sunt in forma de baldachin, iar zonele de living au o canapea extensibila pentru un al treilea oaspete potential (desi nu sunt copii, deoarece aceasta proprietate este doar pentru oaspetii cu varsta de 18 ani si peste). Baile spatioase au chiuvete duble, cazi cu hidromasaj si dusuri separate. Actualizarile moderne primite ca parte a rebrandingului colectiei Don Pablo includ lenjerii albe cu aruncari rosii (care au inlocuit modelul floral anterior). Facilitati camere: televizoare cu ecran plat, aer conditionat, seif, minibar, terasa, aparate de cafea, room service nonstop si minibaruri cu apa, soda, bere si mini sticle de bauturi alcoolice care sunt stocate zilnic, cina nelimitata a la carte in restaurantele de specialitate din statiune (Grand Bahia Principe Punta Cana, Grand Bahia Principe Bavaro si Luxury Bahia Principe Esmeralda).


JUNIOR SUITE DELUXE SWIM UP CORNER
Junior Suite Deluxe Swim Up Corner are un pat king-size si iesire directa la piscina. Paturile din lemn de culoare inchisa sunt in forma de baldachin, iar zonele de living au o canapea extensibila pentru un al treilea oaspete potential (desi nu sunt copii, deoarece aceasta proprietate este doar pentru oaspetii cu varsta de 18 ani si peste). Baile spatioase au chiuvete duble, cazi cu hidromasaj si dusuri separate. Actualizarile moderne primite ca parte a rebrandingului colectiei Don Pablo includ lenjerii albe cu aruncari rosii (care au inlocuit modelul floral anterior). Facilitati camere: televizoare cu ecran plat, aer conditionat, seif, minibar, terasa, aparate de cafea, room service nonstop si minibaruri cu apa, soda, bere si mini sticle de bauturi alcoolice care sunt stocate zilnic, cina nelimitata a la carte in restaurantele de specialitate din statiune (Grand Bahia Principe Punta Cana, Grand Bahia Principe Bavaro si Luxury Bahia Principe Esmeralda).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie