Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN NATURE RESORT&SPA

Descriere

Green Nature Resort este amplasat langa o padure de pini si are o suprafata totala de 32.000 mp. Serviciile de calitate, spatiul exterior extins si programele de animatie deosebite pentru adulti si copii fac ca acest hotel sa fie recomandat atat cuplurilor, cat si familiilor cu copii.

Descriere

Green Nature Resort este amplasat langa o padure de pini si are o suprafata totala de 32.000 mp. Serviciile de calitate, spatiul exterior extins si programele de animatie deosebite pentru adulti si copii fac acest hotel sa fie recomandat atat cuplurilor cat si familiilor cu copii.

Localizare

Hotelul se afla la 550 m de plaja publica, la 95 km de aeroportul orasului Dalaman si la 3 km de centrul orasului Marmaris.

Website

http://www.greennaturehotels.com/

Facilitati hotel

Hotelul dispune de piscina interioara si exterioara, terasa, gradina, plaja private (la 3 km de hotel – shuttle pana la plaja), sporturi pe apa (diving, canoe, squash, windsurfing), centru SPA, darts, tenis de masa, biliard, karaoke, inchireri biciclete, club de noapte, eventimente in fiecare seara, locuri de joaca pentru copii.

Facilitati camere

Toate camerele sunt spatioase, cu vedere catre plaja sau piscine, dotate cu mobilier modern, baie proprie, aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, telefon, minibar, accesorii de baie gratuite, uscator de par, radio.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie