Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat de-a lungul uimitoarelor plaje cu nisip alb din insula Thinadhoo din atolul Vaavu, cu o lume subacvatica uimitoare, Plumeria Maldives este alegerea perfecta pentru o vacanta de neuitat. Hotelul ofera cazare avand un design elegant la standarde inalte. Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Plumeria Maldives are o piscină interioară și un restaurant, oferind cazare pe insula Thinadhoo din atolul Vaavu. Oaspeții beneficiază de acces WiFi gratuit. Fiecare cameră cu aer condiționat este prevăzută cu balcon. De asemenea, există un loc de luat masa. Baia privată are uscător de păr. Camerele oferă vedere la mare. Facilitățile includ o zonă de relaxare și minibar. Plumeria Maldives are o zonă de plajă privată. În plus, se oferă personal de divertisment și facilităţi de sporturi nautice, iar oaspeții au la dispoziție un lounge comun. La proprietate și în împrejurimi se pot practica o varietate de activități, printre care pescuit, scufundări și windsurfing. Aeroportul Internațional Malé este situat la 77 km.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat si minibar. De asemenea, beneficiati de internet prin cablu si wireless, televiziune prin cablu, uscator de par, telefon, precum si de seif si birou. Hotelul are 12 camere standard mobilate confortabil, iar unele camere au balcon privat. Aceste categorii de camere au vedere la insula, la drum, la plaja/ocean si dispun de halat de baie, prosoape, garderoba sau dulap, facilitati pentru calcat si televizor cu ecran plat. Plumeria Beach Villa are un total de 16 camere luxoase de tipul Beach villa si sunt spatioase avand si 4 camere comunicante. Toate camerele au paturi queen-size, cu toate facilitatile necesare. Aceasta proprietate este cu un singur etaj si cu o intrare de pe malul marii. Hotelul are disponibil un total de 14 camere, mobilate confortabil, cu un balcon privat cu vedere direct la plaja, laguna si ocean.  

Facilitati hotel

La hotel sunt disponibile pachete de masaje si tratamente faciale in cadrul centrului de spa si welness. Facilitatile de recreere, care includ piscina si centru de fitness, va vor incanta cu siguranta. In plus, aceasta proprietatea ofera acces gratuit la internet wireless, servicii de concierge, facilitati pentru sporturi nautice, restaurant si coffee shop.  

Localizare hotel

Plumeria Maldives este situat pe plaja din Thinadhoo, aproape de insula Aarah si la cateva minute de portul Thinadhoo. Portul Felidhoo si portul Keyodhoo sunt ambele la cativa pasi de aceasta proprietate de 4 stele. Aeroportul se afla la o distanta de aproximativ 74 km.  

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie