Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marti Beach

Descriere

Martı Beach Hotel este situat chiar pe frumoasa plajă Kadınlar Denizi (Plaja Doamnelor) si are vedere la apele turcoaz ale Mării Egee. Hotelul oferă o plajă privată la malul mării și camere cu aer condiționat.

Camerele sunt decorate cu gust si includ mobilier modern. Toate camerele au balcon, iar unele oferă vedere superbă la mare.

Restaurantul are zone de luat masa atat in interior, cat si in aer liber. Oaspetii se pot bucura de savoarea unică a bucătăriei turcești in timp ce admiră vederea la imprejurimi. Proprietate are 2 baruri, iar barul principal serveste băuturi si gustări. Tren Beach Club Bar oferă băuturi răcoritoare si devine un centru de divertisment in timpul noptii.

Oaspeții se pot relaxa la centrul de wellness și spa sau la hamam. Plaja privată este prevăzută cu umbrele si șezlonguri gratuite.

Orașul Efes se află la 22,5 km, iar Casa Fecioarei Maria este situată la 27 km de Hotelul Martı Beach. Aeroportul Izmir Adnan Menderes se află la 75 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.