Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Perfect pentru vacantele all inclusive, hotelul Jaz Aquaviva este cunoscut pentru varietatea de tobogane si atractii acvatice de care dispune, dar si pentru intinsul teren de golf.

Tip masa: All Inclusive

Localizare: Hotelul se afla in inima Medinat Makadi, la aproximativ 28 km de aeroportul international din Hurghada.

Facilitati hotel: Accesul la Wi-Fi este gratuit pentru oaspetii hotelului. Servirea bauturilor la un roof-top pool bar sau degustarea preparatelor savuroase din intreaga lume sunt doar cateva dintre aspectele de care pot beneficia oaspetii hotelului. Accesul la tratamente de infrumusetare sau tratamente SPA se poate face contracost in cadrul centrului Mividaspa, iar cei mici se pot juca sub atenta supraveghere a personalului in cadrul locului de joaca Kids Club. Serviciile de curatenie si concierge sunt si ele incluse.

Dotari camere: Desi camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, acestea se bucura si de balcoane sau terase spatioase, alaturi de televizor, minibar, telefon, aparat pentru cafea, uscator de par si cate o sticla cu apa pe zi.

Pagina web: https://www.jazhotels.com/hoteldetail/16-egypt-hurghada-madinat-makadi-jaz-aquaviva

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie