Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotelux Marina Beach Hurghada


Descriere

LOCALIZARE: Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Acest hotel este situat pe plaja din Hurghada, la mai putin de 150 de metri de Marea Rosie. Aeroportul International Hurghada este situat la 12 km de Hotelux Marina Beach Hurghada. Portul International Hurghada se afla la mai putin de 200 de metri.

FACILITATI HOTEL: Bufet-restaurantul italienesc Il Porto serveste pizza si paste. Match Point ofera divertisment live si servesc produse de patiserie si bauturi. Hotelux Marina Beach Hurghada are, de asemenea, un restaurant pe plaja si un bar la piscina. Pune la dispozitie acces gratuit la internet WiFi in zona holului si o piscina mare in aer liber, cu terasa cu sezlonguri.

FACILITATI CAMERE: Camerele de la Hotelux Marina Beach Hurghada au aer conditionat si baie privata. Sunt dotate cu TV, minibar si balcon cu vedere panoramica.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.