Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elysees Dream Beach Hotel


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se află la Hurghada, la cca 5 km de aeroportul Hurghada (HRG).

Dotări

În anul 2017 acest hotel a fost modernizat. Hotelul cu un lift dispune de 281 de camere și de 60 de apartamente. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). Locul de cazare dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. În magazinele de suveniruri este posibil să cumperi o mică amintire din concediu pentru acasă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o bibliotecă. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un proiector. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 2 săli de conferință.

Locul de cazare

Clienților li se oferă un pat dublu pentru o noapte plăcută și liniștită. Sunt disponibile dormitoare separate. La cerere sunt disponibile paturi suplimentare. Un minibar stă de asemenea la dispoziție contra cost. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă și canale prin satelit. În băi se găsește un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție 3 camere adaptate pentru scaun rulant. Hotelul oferă 75 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. O cadă cu hidromasaj (contra cost) îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între boccia și volei de plajă. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca schi nautic, windsurfing, kitesurfing, hidrobicicletă, plimbări cu banana și snorkelling, iar contra plată scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. un joc de darts și aerobic, iar contra cost o sală de fitness, tenis de masă, biliard și gimnastică. Unitatea de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o baie de aburi și o cură, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, o saună, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub și o minidiscotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Hotelul dispune de un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în 6 restaurante de nefumători cu aer condiționat și zone separate pentru fumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pensiune completă și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.