Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Samira Club Family and couples only este situat pe o plajă cu nisip, la 5 km de centrul orasului Hammamet. Construit in stil maur, oferă un centru de fitness, un centru spa si o piscină in aer liber.

Toate camerele au aer conditionat si o terasă cu vedere la grădină. De asemenea, toate includ un telefon si o baie privată. Oaspetii pot inchiria un minibar si un TV cu canale prin satelit.

Micul dejun, pranzul si cina tip bufet sunt incluse la Samira Club Family and couples only. Aveti la dispozitie băuturi si gustări pană la miezul noptii. Există 2 cluburi de noapte unde oaspetii pot dansa după cină.

Receptia este deschisă nonstop, iar serviciile suplimentare includ inchiriere auto, transferuri si excursii. Seara se oferă un program de divertisment, iar pe parcursul zilei sunt disponibile activităti sportive. Proprietatea oferă acces gratuit la internet WiFi in zonele publice.

Samira Club Family and couples only asigură parcare privată si se află la 4 km de clubul de golf Yasmine. Aeroportul Tunis-Cartagina este la 70 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie