Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: HOTELUL VINCCI MARILLIA din statiunea Yasmine Hammamet, faimoasa pentru plantatiile de iasomie, a fost complet renovat in 2012/2013 si are 352 camere dispuse in 3 cladiri. Este un loc de vacanta extrem de apreciat, in special de catre cupluri.
Localizare: HOTELUL VINCCI MARILLIA este localizat in statiunea Yasmine Hammamet, la 8 km de orasul antic Hammamet, la 500 m de zona cu magazine, la 45 km de aeroportul Enfidha si la 60 km de capitala Tunis.
Plaja: HOTELUL VINCCI MARILLIA este situat pe o plaja lata, nisipoasa, dotata cu umbrele si sezlonguri gratuite si prosoape disponibile contra unei garantii.
Dotari camere: HOTELUL VINCCI MARILLIA are camerele dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon, seif, minibar, balcon / terasa cu vedere la mare, wi-fi, baie, uscator de par.
Facilitati: HOTELUL VINCCI MARILLIA dispune 2 restaurante cu mese tip bufet, preparate din bucataria internationala, snack bar langa piscina, lobby bar (deschis intre orele 8.00-24.00), schimb valutar, magazin de suveniruri, centru de conferinte, internet wireless gratuit la receptie, 1 piscina interioara si 2 piscine exterioare de dimensiuni olimpice, centru SPA, teren de tenis, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, miniclub.
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: https://www.vinccihoteles.com/eng/Hotels/Tunisia/Hammamet/Vincci-Marillia

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie