Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Mirage Resort & Spa


Descriere

Centru Wellness & Spa

3 piscine exterioare


Descriere hotel

The Mirage Resort & Spa se întinde pe o suprafaţă de 260.000 mp, pe malul Mării Mediterane, în staţiunea Yasmine Hammamet. Complexul beneficiază de camere modernizate, cu vedere spre grădinile luxuriante, piscină sau spre mare. Resortul pune la dispoziție numeroase activități pentru a oferi atât confort și relaxare cât și divertisment.



Principalele puncte de atracție

Centru Wellness & Spa

3 piscine exterioare



Regim de masă

All Inclusive:

Mic dejun, prânz și cină tip bufet

Acces internet Wi-Fi, saună, hammam, baie turcească, sală de fitness, aerobic, aqua gym, darts, boccia, tenis, baschet, program de animaţii, show-uri, muzică live.



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanță de 2 km de centru staţiunii Yasmine Hammamet, la 5 km de oraşul Hammamet, la 7 km de terenul de golf „Citrus, la 66 km de capitala Tunis, la 50 km de aeroportul Enfidha-Hammamet şi la 103 km de aeroportul din Monastir.



Soare si mare

Plajă proprie, cu nisip fin;

3 piscine exterioare pentru adulţi: relax pool – 400 mp, activity pool – 1350 mp, piscină pentru copii – 50 mp

Umbrele, şezlonguri şi saltele gratuite, atât la plajă cât şi la piscină; pentru prosoape se plăteşte garanţie.



Restaurante si baruri

Restaurant principal, tip bufet – „Carthage”

Restaurant á la carte – „Sidi Bou Said”; Beach Restaurant – „Soho”

Lounge Bar - „Ambar”, Pool Bar – „Le Pahare”, Beach Bar – „Soho”, Moorish Café – „Tabarka”



Sport și relaxare

Darts, jocuri de societate, tenis de masă, teren multifuncţional, tenis, fotbal, basket, volei, tir cu arcul, volei pe plajă, cursuri de dans, program de animaţii, show-uri, muzică live, centru Wellness & Spa, masaj, biliard, jocuri video, magazine, servicii de spălătorie, închiriere maşini/motociclete/biciclete, quaduri, sporturi nautice, windsurfing, hidrobiciclete, canoe, jet ski, ski nautic, kayak, catamaran, scuba diving, pescuit.



Facilități pentru copii

Mini club, piscină.



Facilități gratuite

Darts, jocuri de societate, tenis de masă, teren multifuncţional, tenis, fotbal, basket, volei, tir cu arcul, volei pe plajă, cursuri de dans, program de animaţii, show-uri, muzică live.



Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa, masaj, servicii medicale, biliard, jocuri video, sală de conferinţe, magazine, servicii de spălătorie, închiriere maşini/motociclete/biciclete, quaduri, sporturi nautice, windsurfing, hidrobiciclete, canoe, jet ski, ski nautic, kayak, catamaran, scuba diving, pescuit.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de un total de 332 camere, amplasate în clădirea principală sau în bungalowuri.

Dotări camere: baie cu duș, uscător de păr, mini-bar, LCD TV, seif, aer condiţionat, balcon / terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.