Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Selini Suites and Waterpark (Crete)


Descriere

Descriere : complex hotelier modern, renovat recent, situat intr-un sat traditional grecesc, Rapaniana, in zona Kolimbari. Este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din zona, ofera servicii de calitate, camere spatioase si confortabile, fiind alegerea ideala pentru o vacanta reusita.

Localizare : situat la aproximativ 300 m de plaja mixta (nisip si pietricele) din satul Rapaniana, la aproximativ 4 km de Kolimbari si 35 km de aeroportul din Chania.

Dotari camere: Selini Suites dispune de 168 de camere de diferite tipuri (camere duble, camere family, studiouri, apartamente si maisonette) cu vedere spre gradina, piscina sau mare. Toate camerele sunt amenajate confortabil, cu atentie la detalii si sunt dotate cu:aer conditionat, seif (contra cost aprox 10 EUR/saptamana), minifrigider, televizor, internet WIFI, uscator de par, balcon sau terasa amenajata. Camerele family sunt alcatuite dintr-un dormitor si o camera de zi cu canapea extensibila se pot caza maxim 4 persoane, camerele de tip studio au o singura incapere alcatuita dintr-o zona de living (cu canapea) si zona de dormitor (cu pat matrionial sau 2 paturi simple).

Facilitati : restaurant principal cu terasa, bar, snack bar la piscina, 3 piscine, waterpark (la 150 m de hotel), sezlonguri si umbrele (gratuite la piscina si contra cost pe plaja), prosoape de plaja (cotntra cost).

Facilitati pentru copii: loc de joaca, piscina.

Activitati: tenis de masa,biliard (contra cost), waterpark (la aproximativ 150 m de hotel, gratuit), centru fitness (gratuit), jacuzzi exterior (gratuit).

Web: http://www.selinisuites.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.