Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bradul


Descriere



Pentru oferta Ski in Bucovina : disponibilitatea cartelelor ski-pass este conditionata de existenta stratului de zapada pe partia Parc situata in spatele hotelului Bradul.** accesul la piscina si sauna pe durata pachetului turistic este considerat facilitate gratuita a pachetului si prin urmare daca vor existarestrictii de functionare a centrelor SPA interioare, nu vom putea oferi aceasta facilitate si nici nu se poate compensa cu alte serviciit uristice.


Hotelul Bradul dispune de 149 de camere duble si 6 apartamente.Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, telefon, Tv - cablu, minibar.
Toate spatiile beneficiaza de incalzire prin centrala proprie si apa calda non stop.
Facilitati: restaurant, bar, piscina, sauna, sala de gimnastica, 2 sali de conferinte (120 locuri fiecare), sala de internet, baza de tratament.
Agrement:
- excursii pe trasee montane marcate;
- excursii la manastirile din Nordul Bucovinei, Neamt si Maramures;
- partie de schi si sanie, 2 partii de schi omologate nivel mediu; una cu o lungime de 3.2 km dotata cu mijloc de transport tip telescaun, iar cealalta situata cu o lungime de 900 m si este prevazuta cu instalatii de tip teleschi si baby-schi.
Pentru tratamentul balnear turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie si ultimele analize efectuate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.