Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Kaban Boutique


Descriere

Kaban este un Boutique Hotel de cinci stele, situat in Vatra Dornei, un oras pitoresc cunoscut in intreaga tara ca Perla Bucovinei, recunoscut pentru extraordinarul potential turistic la nivel national si international.

Unitatea se afla la 12 minute de mers pe jos de telescaunul Dealul Negru.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Suceava, situat la 84 km.

In tinutul pitoresc al Bucovinei in 2018 si-a deschis portile Kaban, un adevarat refugiu care ofera intimitatea si caldura unui chalet in mijlocul unui oras.
Doua terase cu expunere directa la Raul Dorna, amplasate deasupra apei, ofera oportunitatea de a savura o cafea, un ceai sau un cocktail intr-o oaza de liniste, la umbra salciilor plangatoare.

Camerele duble si apartamentele, cu un design personalizat care imbina traditia si elementele inovative. Acestea fac turistii sa uite de griji si zgomot, sa se simta la bucovineni acasa, indiferent daca vin din tara sau din strainatate.

Clasificat la categoria de 5 stele, hotelul sta la dispozitia turistilor cu diferite tipuri spatii de cazare:

Camera dubla: Camera cu suprafata de 30 mp, pentru doua persoane, cu pat dublu mare. Disponibila si in regim single.

Camera dubla superioara: Camera cu suprafata de 35 mp, cu balcon, pentru doi adulti si un copil, dispusa pe doua niveluri, cu pat dublu mare in dormitorul aflat la nivelul superior si canapea la nivelul inferior.

Camera dubla premium: Camera cu suprafata de 40 mp, cu balcon, pentru doi adulti si un copil, cu un pat dublu mare si o canapea extensibila.

Camera dubla cu terasa: Camera cu suprafata de 30 mp, cu terasa, pentru doua persoane, cu pat dublu extra-large.

Apartament deluxe: Apartament cu suprafata de 50 mp, cu balcon, pentru trei persoane, cu un pat dublu extra-large in dormitor si canapea extensibila in living.

Cine viziteaza Kaban va avea parte de o experienta culinara aparte, bucatele traditionale din meniul restaurantuli fiind preparate din produse proaspete, provenite de la producatorii locali.
In plus, chefii fac cele mai gustoase placinte poale-n brau, coltunasi si papanasi cu dulceata de afine, paste dupa retete italiene, bruschete frantuzesti si alte delicatese din bucataria internationala. Oaspetii pot savura bauturile preferate la social barul hotelului si se pot relaxa la sauna si jacuzzi.

De asemenea, complexul este kids friendly, unul in care copiii au la dispozitie un loc de joaca cu o multime de atractii specifice varstei, precum si o salina artificiala.

Oaspetii se pot delecta cu lecturi, la Kaban fiind amenajata o biblioteca vasta, unde chiar si cei mai exigenti clienti pot gasi o carte pe gustul lor, oferta fiind una variata. Si cum nu poate ca nu exista un loc mai special de a citi decat in fata focului aprins dintr-un semineu, la Kaban puteti avea parte si de acest rasfat exclusivist. Kaban a devenit un taram de poveste devenit posibil si palpabil in Tinutul Dornei gratie unei echipe de arhitecti si constructori, a uneia de graphic design si a multor mesteri artizanali local.

Serviciile excelente sunt asigurate la Kaban de catre un personal amabil si dedicat, format in spiritul ospitalitatii bucovinene.
In zona, pot fi practicate diverse activitati de agrement, inclusiv schi, ciclism, enduro, off-road, alergare montana, tiroliana, paintball, echitatie si pescuit.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.