Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: in prima linie, la 100 m de plaja. Hotelul a fost construit in anul 2007. Garden of Eden este un nou complex de vacanta intre Sunny Beach si Sveti Vlas, situat pe malul marii, cu vedere spre golf si spre peninsula Nessebar. Garden of Eden imbina in mod placut arhitectura renasterii bulgaresti cu cele mai moderne tendinte. Nu numai camerele si apartamentele, insa si restaurantele, cele 7 piscine si chiar si peisajul si gadinile din jur au fost realizate sub indrumarea unor arhitecti specializati.
Capacitate: 54 camere duble si apartamente cu unul si doua dormitoare, distribuite pe 7 etaje.
Camera dubla (25 mp): pat dublu sau 2 paturi twin, aer conditionat, TV, telefon, minibar, internet pe cablu (contra cost), baie cu dus/cada, uscator de par, balcon.
Apartament 1 dormitor (55 mp): pat dublu sau 2 paturi twin in dormitor, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, telefon, minibar, internet pe cablu (contra cost), kitchinetta, plita electrica, filtru de cafea, prajitor de paine, cuptor, aspirator, frigider, baie cu dus/cada, uscator de par, balcon.
Facilitati: restaurant principal, restaurant a-la-carte, barbeque, meniu vegetarian, lobby bar, pool bar, piscina interioara si exterioara (dintre care si 1 piscina infinity), biliard, piano bar, teren de tenis, tenis de masa, aerobic, gimnastica acvatica, animatie (in limba engleza, germana si rusa), inchiriere bicicleta, cabinet medical, coafor, manichiura si pedichiura, fitness, sauna, solar, masaj, baie de aburi, jacuzzi, sala de conferinte, internet wireless, internet corner, schimb valutar, magazin, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, servicii de spalatorie, nu se accepta animale de companie, parcare (gratuita), garaj (gratuit).
Pentru copii: piscina cu sectiune pentru copii, camera de joaca, loc de joaca, animatie (in limba engleza, germana si rusa), patut pentru copii (contra cost), babysitting (la cerere).
GRATUIT: piscina interioara si exterioara; sezlonguri la piscine; parcare subterana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie