Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: pe strada principala din statiune, la 80 de metri de plaja si la 10minute de centrul statiunii. A fost complet renovat in anul 2006.
Capacitate: 62 camere standard, 75 camere lux, 6 apartamente.
Facilitati: piscina exterioara cu jacuzzi, sauna, baie de aburi, masaj, salon de infrumusetare, restaurant cu aer conditionat si barbeque la barul exterior, room service, bar deschis non-stop, seif, birou de schimb valutar, magazin de suveniruri, mini market, 2 sali de conferinta.
Facilitati pentru copii: piscina exterioara.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Camera duble standard: 2 paturi, aer condiţionat, telefon, mini bar, TV, conexiune la internet, baie cu dus, uscator de par, balcon cu masa si doua scaune.
Camerele duble lux (mai mari decat camerele standard): confortabile pentru cazarea a 3 persoane, pat matrimonial/ doua paturi, canapea, masa, aer conditionat, telefon, mini bar, TV, conexiune la internet, baie cu dus sau cada, uscator de par, terasa cu masa si doua scaune.
Apartamentele: un dormitor si un living, pat matrimonial, doua canapele, masa, aer conditionat, telefon, mini bar, TV, conexiune la internet, baie cu cada cu hidromasaj, uscator de par, terasa cu masa si doua scaune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie