Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bradet Ensana Health Spa Resort


Descriere

Hotelul Bradet este o unitate de cazare clasificata la 4* ce se afla in statiunea balneo-climaterica Sovata, la doar 200 de metri de Lacul Ursu, in apropierea centrului statiunii.

Clasificat la categoria de 4 stele, hotelul are o capacitate totala de cazare de 93 de camere impartite in:

- 69 de camere duble deluxe;
- 19 camere duble deluxe plus;
- 5 apartamente.

Camerele duble deluxe dispun de un pat dublu sau doua paturi lipite, noptiera cu lampa de noapte, dulap pentru haine incorporat, birou, scaune cu masuta laterala, oglinda de perete cu TV led incorporat (cablu cu canale radio), oglinda de dimensiune completa, telefon, minifrigider cu minibar, seif camera, aer conditionat controlat individual, Wi-Fi, balcon. Baia din camera este dotata cu cada/dus, toaleta, chiuveta, oglinda, oglinda pentru machiaj, uscator de par, telefon, prosoape de spa, halat de baie si articole de toaleta gratuite. Se pot pune la dispozitie si camere conectate sau pat suplimentar, la cerere. Dimensiune: 26 mp.

Camerele duble deluxe plus dispun de un pat dublu sau doua paturi lipite, noptiera cu lampa de noapte, dulap pentru haine incorporat, birou, scaune cu masuta laterala, oglinda de perete cu TV led incorporat (cablu cu canale radio), oglinda de dimensiune completa, telefon, minifrigider cu minibar, seif camera, facilitati pentru ceai si cafea, aer conditionat controlat individual, Wi-Fi, balcon. Baia din camera este dotat cu cada/dus, toaleta, chiuveta, oglinda, oglinda pentru machiaj, uscator de par, telefon, prosoape de spa, halat de baie si articole de toaleta gratuite. Se pot pune la dispozitie si camere conectate sau pat suplimentar, la cerere. Dimensiune: 26 mp.

Apartamentele deluxe dispune de un dormitor cu pat dublu, noptiera cu lampa de noapte, closet, birou, oglinda de perete cu TV led incorporat (cablu cu canale radio), telefon, ferestre din podea pana in tavan, balcon. Dimensiune: 50 mp.

Camera de zi are o zona cu canapea confortabila, fotolii si masute laterale, dulap pentru haine incastrat, birou, oglinda de perete cu TV led incorporat (cablu cu canale radio), telefon, oglinda de lungime completa, minifrigider cu minibar, seif in camera, facilitati pentru ceai si cafea, aer conditionat controlat individual, Wi-Fi, ferestre din podea pana in tavan, balcon sau terasa. Baia din camera este dotata cu cada/dus si cabina de dus separata, toaleta separata, chiuveta, oglinda, oglinda pentru machiaj, uscator de par, prosoape de spa, papuci de baie, halat de baie si articole de toaleta gratuite.

Hotelul Bradet este locul potrivit unde va puteti astepta la multe beneficii, concret, cunostinte medicale exceptionale de specialitate si unele dintre cele mai eficiente tratamente medicale alternative pentru probleme locomotorii, boli dermatologice sau afectiuni ginecologice. De asemenea, hotelul este locul perfect pentru evenimente corporate importante, seri de gala sau petreceri de nunta romantice.
Inalta calitate a serviciilor si gama vasta de facilitati exclusiviste ale Bradet Health Spa Hotel sunt ceea ce ne diferentiaza si ne fac sa fim principalul hotel din regiune si unul dintre cele mai bune hoteluri din Romania.

Oaspetii Bradet Health Spa Hotel au acces nelimitat la centrul spa si tratament al Sovata Health Spa Hotel, cele doua fiind legate printr-un tunel incalzit.
Centru SPA:
- Bazin de relaxare (30-32 grade C);
- Bazin de inot (26-28 grade C);
- Bazin cu hidromasaj (30-32 grade C) cu jeturi de apa si diverse atractii;
- Bazin pentru copii (30-32 grade C);
- Bazin Kneipp cu apa calda (40-42 grade C);
- Bazin Kneipp cu apa rece (12-14 C);
- 2 bazine cu apa sarata (32-36 grade C) umplute cu apa din Lacul Ursu.

Camere de tratament:
Peste 40 de camere de tratament in total:
- 11 camere de masaj;
- 1 camera pentru bai sarate/irigatii cu apa sarata (cu 3 bai separate);
- 1 camera pentru bai cu dioxid de carbon (2 bai);
- Departament de hidroterapie cu bai galvanice, bai cu masaj subacvatic si bai aromatice pentru cupluri;
- 2 camere pentru hidromasaj;
- 11 cabine pentru impachetari in namol;
- 6 cabine pentru electroterapie;
- 1 camera pentru inhalatii;
- 1 camera pentru oxigenoterapie;
- Salon de infrumusetare cu cabine pentru tratamente faciale si ingrijirea picioarelor.

Saune:

- Sauna finlandeza;
- Baie cu aburi;
- Sauna cu infrarosii;
- Cabina aromatica;
- Bazin de imersie totala;
- Fantana de gheata;
- Camera de relaxare;

Tratamentele sunt indicate in cazul unor afectiuni ginecologice, afectiuni reumatismale degenerative, inflamatorii si abarticulare, reabilitari dupa accindente, afectiuni hormonale, probleme de alergie ale cailor respiratorii. Toate aceste tratamente sunt disponibile la un nivel inalt si efectuate cu ajutorul celor mai moderne echipamente.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Restaurant: Oaspetii pot servi masa la restaurantul Magnolia, care ofera specialitati gastronomice din Transilvania si strainatate. In timpul serii, turistii pot asculta muzica live.

Servicii fara plata: centru spa, sauna, fitness.

Servicii cu plata: parcare, internet wireless, masaj, solar.

Animalele de companie sunt acceptate, la cerere. Se pot percepe taxe. Carnet de sanatate obligatoriu.

Atractii in zona: Lacul Ursu, Capela Romano-Catolica, Lacul Alunis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie