Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in statiunea Slanic Moldova, supranumita si Perla a Moldovei, inconjurat de un peisaj idilic, Hotelul Perla ofera o oaza de relaxare si ospitalitate.

Hotelul Perla si-a redeschis portile in 2016, intr-un concept nou ce inglobeaza: diferite tipuri de structuri de cazare, centru de conferinte, doua restaurante, un modern centru SPA, precum si o baza de tratament beneficiind de aparatura de ultima generatie.
Hotelul Perla dispune de 84 spatii de cazare din care:
- 69 camere standard;
- 6 junior suite;
- 7 apartamente srandard;
- 2 apartamente prezidentiale;
- 2 camere pentru persoane cu dizabilitati.

Camera standard dubla/twin- Situate de la etajul 1 la etajul 6, cu o suprafata de 23 mp, camerele standard oferta confortul si relaxarea unui sejur placut. Hotelul Perla pune la dispozitia oaspetilor 39 camere cu balcon si 21 camere fara balcon, regim single sau double. Acestea sunt dotate cu tv, wi-fi, halat de baie, papuci, uscator de par, minibar, aer conditionat si coffee maker.

Camerele pentru persoane cu dizabilitati au o suprafata de 23 mp, dispunand de aceleasi dotari, adaptate la nevoile si cerintele acestor persoane.

Spatioase, cu un design prietenos si rafinat, camerele Junior Suite sunt alegerea perfecta pentru familii, dar si turistii care prefera extra-spatiile. Cu o suprafata de 30 mp, camerele Junior Suite, cu si fara balcon, au in dotare pat matrimonial si canapea extensibila.

Spatioase, cu un design prietenos si rafinat, apartamentele sunt alegerea perfecta pentru familii si nu numai.
Cu o suprafata de 37 mp, apartamentele, cu si fara balcon, au in dotare dormitor cu pat matrimonial si canapea extensibila in living.

De o eleganta si un rafinament aparte, apartamentele prezidentiale iti incanta privirea si simturile din primul pas. Hotelul Perla va pune la dispozitie 2 apartamente prezidentiale, ambele dispunand de living cu semineu, bar si terasa proprie, dormitor matrimonial, doua bai. Locul ideal pentru un sejur intim, pigmentat de rasfat

Restaurantul Tirolez cu o capacitate de 80 de locuri,este locul ideal pentru a incepe ziua cu un mic dejun diversificat sau doar o cafea. Restaurantul International cu o capacitate de 200 de locuri, ofera preparate atent selectionate din bucataria traditionala sau internationala.
Aici se pot servi, pranzul si cina sau dineuri.
Lobby barul cu o capacitate de 20 de locuri, sau club Perla cu o capacitate de 140 de locuri sunt zonele unde te poti relaxa alaturi de familie sau prieteni.

Hotelul dispune si de un Centru de conferinte cu 3 sali de evenimente ce detin o capacitate intre 15 - 80 locuri, complet echipate, ideale pentru evenimente corporate precum: training, seminarii, conferinte, intalniri de afaceri.

Baza de tratament
Utilata cu aparatura de ultima generatie, imbinand armonios intr-un concept unitar si modern cele doua cerinte esentiale - sanatatea si relaxarea, baza de tratament Hotel Perla Slanic Moldova acopera ramuri esentiale:
- Fizioterapie;
- Recuperare medicala: kinetoterapie;
- Crenoterapie;
- Drenaj limfatic;
- Terapia SIS (Super Inductive System);
- Terapia Shockwave;
- Magnetoterapia;
- Terapia cu laser;
- Impachetari cu parafina;
- Terapia cu ultrasunete;
- Electroterapia;- Terapia cu unde scurte;
- Hidroterapia;
- Baile galvanice;
- Terapia TECAR;
- Spitometrie;
- Haloterapia - terapia cu sare (Salina interioara);
- Bazin cu apa sarata.

Baza de tratament Perla, detine 7 cabinete ce ofera servicii de recuperare medicala pentru urmatoarele profile de patologie:
- reumatismalcronic degenerative;
- respirator;
- hepato-digestiv;
- renal;
- circulator.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie