Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX TURISTIC CRISTAL


Descriere

Pensiunea Cristal este situata la intrarea in statiune.

Este situat in statiunea balneara Slanic Moldova, la cateva minute de partia de schi, complexul este locul ideal unde va puteti trata de diferite afectiuni, relaxa si plimba.


Pe langa serviciile exceptionale de cazare, Complexul Cristal va pune la dispozitie si o baza pentru distractie si agrement cu piscina, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, teren de sport, spatiu verde, sauna, reflexoterapie si masaj, kinetoterapie, SPA si masaj cu pietre vulcanice.

Complexul Cristal dispune de o capacitate de cazare compusa din camere single, camere duble, camere duble twin precum si apartamente, dotate cu baie proprie, TV, frigider, uscator de par, internet wireless si accesorii de mobilier necesare unei sederi placute si confortabile in statiunea Slanic Moldova.

Fiind gandit ca un centru naturist de tratament, odihna si recuperare Complexul Cristal din Slanic Moldova, Bacau dispune de o recunoscuta baza de tratament in care se amelioreaza mai multe afectiuni.

La o aruncatura de bat de Complexul Cristal va asteapta si partia de ski situata pe versantul nordic al Muntilor Nemira, cu o orientare preponderent nordica traseul desfasurandu-se in totalitate in padure.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.