Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Camves Inn


Descriere

Pensiunea CAMVES INN este o constructie noua, inaugurata la inceputul lunii decembrie 2011 si este situata in inima Maramuresului.
Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, internet - wireless, uscator de par, priza pentru aparat de barbierit. Numar total camere: 27 Duble: 24 - 12 cu pat matrimonial si 12 cu 2 paturi. Apartamente: 2. Suite: 1.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 70 locuri, terasa, sala de festivitati, parcare proprie, internet - wireless, gradina. Servicii: room service, masina de spalat, telefon / fax, jocuri de societate.
Locatie:
Pensiunea CAMVES INN este situata in centrul Maramuresului istoric, la iesirea din Sighetu Marmatiei spre Sapanta, pe DN19. Cimitirul vesel, cea mai importanta atractie din Sapanta se afla la 13 km. Gara din Sighetu Marmatiei se afla la doar 5 km de Camves Inn, in timp ce o statie de autobuz local se afla chiar langa proprietate.
Servicii masa:
Se asigura in restaurantul cu o capacitate de 70 de locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.