Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Ramada Sibiu este un hotel modern de 4 stele, situat in centrul istoric al Sibiului, la 50 de metri de zona pietonala si de Piata Mare. Hotelul se afla la 2 minute de mers pe jos de Teatrul National Radu Stanca si la doar 5 minute de Catedrala Sfanta Treime, Podul Minciunilor si Muzeul de Istorie, iar Faimosul Muzeu Bruckenthal este situat la o plimbare de 10 minute de proprietate.

Hotelul Ramada Sibiu ofera un lift panoramic cu vedere la centrul vechi. In plus, acest hotel elegant include restaurantul Atrium si 2 baruri cochete. In fiecare dimineata, oaspetii pot savura un mic dejun variat tip bufet.

La cerere, hotelul ofera un serviciu de transfer de la/la Aeroportul International din Sibiu. Ca alternativa, oaspetii pot ajunge la aeroport in 30 de minute cu mijloacele de transport in comun.

Hotelul pune la dispozitia clientilor sai:
- Cazare in 128 camere (standard, executive, apartment, apartament
prezidential).
- Cel mai complex Event Center: un numar total de 7 sali de conferine.
- Business Centre (conexiune internet, servicii secretariat).
- Restaurant (Atrium).
- Bar de zi, business lounge, magazin, galerie de arta.
- Salon dedicat evenimentelor festive.
- Parcare interioara si exterioara 50
locuri.

Structuri de cazare:
Single standard room - Suprafata camerelor este de 21 mp, acestea dispun de paturi single, baie proprie, TV, telefon, A/C, minibar, wifi.
Queen standard room - Suprafata camerelor este de 26 mp si dispun de un pat dublu mare, baie proprie, TV, telefon, A/C, minibar, aparat pentru ceai/cafea, wifi.
Twin standard room - Suprafata camerelor este de 28 mp si dispun de doua paturi de o persoana, baie proprie, TV, telefon, A/C, minibar, aparat pentru ceai/cafea, wifi.
Twin executive room - Suprafata camerelor este de 28 mp si au vederi panoramice asupra orasului. Acestea dispun de paturi queen size sau twin, baie proprie, TV, telefon, A/C, minibar, aparat pentru ceai/cafea, wifi.
Queen executive room - Suprafata camerelor este de 26 mp avand un pat dublu, baie proprie, TV, telefon, A/C, minibar, aparat pentru ceai/cafea, wifi.
Apartament - acestea au o suprafata de 70 mp, un pat dublu extra-large si o zona de relaxare cu canapea, chicineta, baie proprie, TV, telefon, A/C, minibar, aparat pentru ceai/cafea, wifi.
Apartament Prezidential - Suprafata apartamentului este de 99 mp cu vedere panoramica asupra orasului. Acesta dispune de pat king size, chicineta, baie proprie, TV, telefon, A/C, minibar, aparat pentru ceai/cafea, wifi.

Accesul animalelor de companie este permis. (se pot percepe taxe)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie