Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Complexul Saturn 5* este situat in statiunea Saturn, la mica distanta de plaja Marii Negre. Hotelul se caracterizeaza prin eleganta, rafinament si bun gust.



Descriere: Inaugurat in anul 2007, hotelul Saturn ofera servicii de calitate, avand ca prioritate maximizarea satisfactiei oaspetilor sai. Este primul hotel din Romania care a obtinut certificatul Eticheta Ecologica europeana pentru serviciile de cazare, intreaga echipa fiind implicata in protejarea mediului inconjurator si conservarea resurselor naturale. Complexul Saturn 5* are in componenta spatii de cazare, restaurant clasic cu terasa la piscina, caffe bar, lobby, lobby bar, piscina in aer liber (cu jacuzzi si piscina pentru copii), pool bar, sala de conferinte, centru SPA (2 saune uscate, capsula Neo QI-multifunctionala, baie cu aburi si aromoterapie, jacuzzi, masaje corporale de intretinere si terapeutice, paturi incalzite pentru relaxare), sala fitness, loc de joaca pentru copii, parcare auto proprie, plaja privata.



Camere sunt dotate cu sistem de aer conditionat si incalzire centralizata pentru sezonul rece, TV prin cablu, internet wireless, telefon in camera si la baie, minibar, seif electronic, baie cu cada sau dus, sistem de acces in camera cu card RFID, oglinda machiaj, uscator de par si priza de barbierit, halat baie si papuci, produse cosmetice hoteliere, mobilier modern pentru camere si balcoane/terase camere. Hotel (4 nivele)- 68 camere si 4 apartamente
Camerele duble de lux standard- matrimoniala/twin, cu o suprafata de 26 mp, baie cu cada, balcon/terasa, pat matrimonial 160/200 cm sau 2 paturi individuale 90/200 cm, doua fotolii
Camere duble de lux matrimoniala cu vedere la piscina- cu suprafata de 26 mp, baie cu cada, balcon, pat matrimonial 160/200 cm, canapea estensibila
Camera dubla de lux pentru persoane cu dizabilitati- pat matrimonial, baie echipata corespunzator, terasa, suprafata camera 26 mp
Camere duble de lux interconectate printr-o usa interioara, una cu pat matrimonial si una cu 2 paturi individuale, camere ce pot fi utilizate individual sau impreuna, ideale pentru familii cu copii, suprafata individuala 26mp/cameraApartamente de lux compuse din dormitor cu pat matrimonial si camera de zi cu canapea extensibila, dormitorul avand baie cu jacuzzi, iar camera de zi baie cu cada, terasa cu acces direct din dormitor si camera de zi, suprafata 52 mp.
Corpul B hotel Saturn (Vila)- inaugurat in 2017- este compus din parter si etaj, avand in componenta 15 camere, 2 junior suite si 2 apartamente.
Camera de lux superioara matrimoniala, cu o suprafata de 26 mp, baie cu dus, terasa, pat matrimonial 180/200 cm, canapea extensibila, vedere la gradina/piscina, mobilier modern, decoratiuni marine, baie cu dus.
Camere de lux interconectate, compuse din doua dormitoare, unul standard pentru copii si unul superior de lux, ambele cu pat matrimonial, terase individuale, vedere la gradina, mobilier modern, decoratiuni marine, baie cu dus. Pot fi utilizate si individual.
Junior suite de lux- superioara, cu pat matrimonial, zona amenajata pentru relaxare, suprafata 36 mp, canapea extensibila, baie cu dus si terasa cu vedere la gradina/mare.
Apartamente de lux superioare- compuse din dormitor si camera de zi, pat matrimonial 180/200 cm, canapea estensibila, mobilier modern, decoratiuni marine, terasa cu vedere la gradina, suprafata 52 mp.Cazarea se face de la ora 18.00 in ziua sosirii, iar eliberarea camerei pana la ora 12.00 a zilei de plecare.



Restaurantul este pregatit sa isi intampine oaspetii si sa le satisfaca cele mai exigente gusturi si preferinte culinare din bucataria romaneasca sau internationala. Restaurantul este solutia ideala pentru organizarea de vacante, receptii, mese festive, cine romantice, oferindu-va momente memorabile, intr-o atmosfera selecta si intima.Micul dejun, pranzul si cina se servesc in regim bufet.
Demipensiune- cinaMic dejun bufet suedez- 7.00-10.00
Pranz bufet- 12.30-14.30, preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala
- bauturi alcoolice si nealcoolice (aperitive, digestive, vinul casei, bere, racoritoare, cafea, ceai, apa)- pachet all inclusive
Gustari- 15.00-17.00 (snacks-uri, cafea, ceai, fructe, dulciuri din bucataria propre)- pachet all inclusive
Cina bufet- 18.30-20.30, preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala
- bauturi indigene alcoolice si nealcoolice (aperitive, digestive, vinul casei, bere, racoritoare, cafea, ceai, apa)- pachet all inclusive
- bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa, bere indigena, vin alb, vin rosu- lobby bar, bar piscina intre orele 10.00-23.00 (pachet all inclusive)
Pentru pachetul cu demipensiune: se asigura mic dejun+cina
Turistii care achizitioneaza pachete all inclusive/ demipensiune/ mic dejun vor beneficia de servicii in baza bratarilor primite la receptia hotelului.
Serviciile de masa (demipensiune sau all inclusive) pot fi servite 'a la carte' (pana la data de 30.06 si incepand cu 02.09), daca numarul turistilor cu servicii de masa nu este suficient de mare pentru realizarea bufetului.



Servicii
gratuite: acces piscina si plaja privata dotate cu sezlonguri, umbrele, prosoape (in limita locurilor disponibile), sala de fitness, loc de joaca pentru copii, depozitare si transport bagaje in incinta, stand de presa, patrarea valorilor, internet wirelles in lobby si camere, convorbiri telefonice in incinta hotelului, serviciu de trezire, check-mail.



Servicii
cu plata: sauna, jacuzzi, capsula Neo Qi- solar, baie cu aburi, scaune ceramice de relaxare, masaj terapeutic si de relaxare, spalatorie, convorbiri telefonice in afara hotelului, room-service, parcare in limita disponibilitatii.
Tariful de parcare este de 20 lei/zi/autoturism.
Sala de conferinta are o capacitate de 80 locuri si este dotata cu videoproiector, exran de proiectie, flipchart, sistem de sonorizare, internet, copiator, fax, scaner, imprimanta, sistem de traducere simultana.



Animale
de companie: Accesul nu este permis.

Atractii in zona: inchirieri
ambarcatiuni, hidrobiciclete, banane, volei de plaja, aerobic, dans, plimbari
cu barca, ski jet, sezlonguri cu umbrele, locuri de joaca pentru copii, dusuri,
petreceri nocturne cu foc de tabara, Aqua Park Cleopatra si balada, Liberty
Parade

Conform Hotararii Consiliului Local Mangalia- HCL NR 190/14.09.2022- se va achita taxa de statiune la receptia hotelului (5 lei/adult/zi)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie