Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:HOTEL MURES este situat in centrul statiunii Saturn, langa hotel Prahova si hotel Hora, la o distanta de aproximativ 100 m de plaja.

Descriere: Hotelul dispune de 5 etaje cu 153 camere - 76 camere duble superior cu balcon, 54 camere duble superior cu aer conditionat, 23 camere standard fara balcon.In ultimii ani Hotel Mures a beneficiat de un proces de modernizare si are in acest moment toate baile renovate, pardoseala acoperita cu gresie, geamuri de tip termopan. Parcare contra cost (se achita la receptia hotelului).

Nu se accepta animale de companie.

Camere:
Camera dubla parter cu TV si frigider (parter, fara balcon) - paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, TV, frigider;
Camera dubla superior cu TV si frigider (etaj, cu balcon) - paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, TV, frigider;
Camera dubla superior cu aer conditionat, TV si frigider (etaj, cu balcon) - paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, TV, aer conditionat, frigider.
Camerele pentru persoane cu dizabilitati - sunt situate la parter, au un spatiu generos, sunt prevazute cu usi de dimensiuni mari, special amenajate pentru accesul cu carucior.

Facilitati hotel: parcare contra cost, ac, wi-fi gratuit.

Alte informatii:
Hotelul va avea conventie cu plaja Hotelului Turquoise si Banana Beach iar oaspetii vor avea discount de 50% la sezlonguri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie