Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Belvedere este situat in statiunea Predeal, intr-o locatie inconjurata de muntii Bucegi, Postavarul si Piatra Mare. Telecabina statiunii se afla la 2,5 km, iar la partia de schi Clabucet se poate ajunge in 5 minute cu masina. Gara Predeal se afla la 2,5 km de proprietate.

Amplasat intr-un cadru natural montan, inconjurat de privelistea unica a muntilor, hotelul Belvedere este gazda ospitaliera in orice anotimp.

Facilitati generale: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, lift, facilitati pentru persoanele cu handicap, birou de turism, bancomat, cada cu hidromasaj/jacuzzi, centru spa, sala de fitness, sauna, serviciu de concierge, WiFi gratuit in zonele publice si sali de conferinte.

Construit in anul 1974, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de Hotel Cioplea si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei.
Dupa ani si ani, pastrand aceleasi standarde cunoscute, hotelul a renascut in 2003 cu o noua infatisare, cu acelasi renume si un nou nume: aBelvederea.
Anul 2020 ne surprinde cu un nou decor, pastrand farmecul si traditia care l-au consacrat pe piata turistica din Romania.

Hotel Belvedere*** este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal. Hotel cu capacitate mare de cazare, cu un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de hotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetilor din tara si strainatate.

Clasificat la categoria de 3 stele Hotel Belvedere sta la dispozitia turistilor cu diferite spatii de cazare elegante dotate cu telefon, cablu - tv , frigider, incalzire centrala, baie privata cu dus, articole de toaleta gratuite si balcon.

Camera single: 1 pat pentru 1 persoana.

Camera dubla twin: 2 paturi separate.

Camera dubla matrimoniala: 1 pat matrimonial.

Garsoniera: 1 pat matrimonial si o canapea / pat pentru 1 persoana.

Apartament: dispuse pe toate etajele, dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea.

Hotelul Belvedere detine un restaurant clasic cu o capacitate 180 locuri, o braserie de 80 locuri si o terasa. La restaurantul Belvedere se pot organiza mese festive, cocktail-uri, receptii. Pe terasa restaurantului se pot petrece clipe placute in aer liber, se pot desfasura mese campenesti si barbeque cu foc de tabara.

Spa Belvedere este locul ideal pentru frumusetea trupului si a spiritului, un spatiu reconfortant, special creat pentru tine, o atmosfera de relaxare si armonie. Cuprinde sala de fitness, salina artificiala, sauna, jacuzzi si masaj.

Sali De Conferinta
Design elegant si modern. Priveliste spre natura si munti, cu lumina naturala. Salile de conferinta sunt dotate cu WI-FI, videoproiectoare si ecrane, pot fi personalizate conform cerintelor si asteptarilor turistilor. Un reper printre salile de conferinta in Predeal, spatioase si dotate modern pentru orice eveniment corporate sau privat.

Servicii cu plata: fax/copiator, drumetii, calarie, scoala de schi, sali de conferinta, biliard, karaoke, masaj.

Parcare publica gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare).

Observatii: Animale de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie