Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Piemonte, situat in statiunea turistica Predeal, la 2 minute de gara si 10 minute de partia de ski, este locul ideal pentru vacante reusite si organizarea de intalniri de afaceri.

Hotel Piemonte, impreuna cu varietatea peisajelor, flora si fauna ce il inconjoara, va poate asigura echilibrul intre relaxare si distractie.

Hotelul este clasificat la 4 stele si s-a deschis in anul 2006, in apropierea punctelor turistice din statiune, la cca. 1 km fata de partia de schi si de patinoar.

Cele 31 de camere sunt impartite in camere cu un pat, cu doua paturi si 4 apartamente si au in dotare baie proprie, balcon si sunt dotate cu TV, uscator de par, frigider, telefon si seif.

Restaurantul are specific international, avand o capacitate de 80 de locuri. Modalitatile de servire a mesei sunt bufet suedez si cont turist.

De asemenea, in cadrul hotelului se afla si barul de zi, cu o capacitate de 40 de locuri, unde se pot savura cele mai fine bauturi si cele mai delicioase cocktail-uri, preparate de personalul cu experienta.

Sala de conferinte de 100 de locuri, dotata cu sistem audio HIFI, microfoane mobile, video-proiector, ecran proiectie, flipchart, laptop si acces Internet de mare viteza, aer conditionat, activitati de secretariat asigurate pe tot parcursul actiunii, realizand astfel un cadru ideal pentru desfasurarea sedintelor, congreselor sau prezentarilor dumneavoastra,

Parcare gartuita la proprietate precum si parcare pentru persoane cu handicap.

Observatii: Animalele de companie sunt acceptate. Se percep taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.