Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

  • LOCALIZARE: Hotelul PRAID** este situat chiar in centrul statiunii, la doar 350 m de intrarea in Salina Praid, apr. 600 m de Strandul sarat Praid si 1,7 km de Centrul Wellness Praid Hotelul PRAID** asigura 63 locuri de cazare in 26 de camere si apartamente cu baie proprie, structurate dupa cum urmeaza: 2 camere SGL (cu cate 1 pat individual), 11 camere DBL twin (cu 2 paturi), 3 camere DBL matrimoniale (cu pat dublu), 3 camere TRPL (cu 3 paturi), 4 apartamente cu 2+1 locuri si 3 apartamente cu 2+2 locuri (din care 1 duplex cu 2 bai).
  • Dotari camere/ apartamente: Grup sanitar propriu (cabina dus, lavoar, toaleta), paturi individuale/ matrimoniale, televizor LCD/ LED a cablu TV, acces Internet Wireless (Wi-Fi), mini-frigider, balcon (numai la camerele DBL), ferestre termopan, incalzire centrala (in sezonul rece). Niciun tip de camera NU dispune de AER CONDITIONAT!
  • MASa: Serviciile de masa vor fi asigurate sub form de MIC DEJUN (continental sau bufet, intre orele 08:00 - 10:00 A.M.) in restaurantul propriu al hotelului, respectiv suplimentele pentru DEMIPENSIUNE sau PENSIUNE COMPLETA sub forma de CARD VALORIC/ Fisa cont (comanda aa la cartea, la alegere din lista de meniu) in restaurantul si in pizzeria hotelului, care dispun in total de peste 80 de locuri AZn 2 saloane interioare + peste 80 de locuri pe 2 terase.
  • ACCES LA SALINA (abonament de intrare zilnica, min. 5 zile consecutive): Baza de tratament (subterana) aparLLine Salinei Praid, in colaborare cu care pot oferi urmatoarea procedura: Salinoterapie/ Climatoterapie in mina de sare, pentru afectiuni respiratorii = 1 Sedinta (1 intrare)/ zi, inclusiv transportul subteran (tot timpul anului)
  • ACCES LA CENTRUL WELLNESS: Baza de agrement-tratament (aflata la 1,7 km de Hotel PRAID) aparLLine Consiliului local Praid, turistii pot achizitiona doar pe cont propriu bilete/ abonamente de acces la piscinele acoperite cu apa dulce/ sarata termala, bazin pt. copii, saune, jacuzzi, bai cu aburi (tot timpul anului). Turistii pot beneficia la un cost suplimentar de consulturi medicale de specialitate, cure de tratament cu bai sarate la vana si sedinte de masaj, acces la sala de fitness, etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie