Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FESTA POMORIE RESORT HOTEL


Descriere

Festa Pomorie Resort este situat convenabil la inceputul orasului Pomorie, una dintre cele mai vechi si mai faimoase statiuni marine de pe coasta bulgara a Marii Negre. Accesul direct la plaja, vederile unice la mare fac din aceasta o destinatie preferata pentru familii. Distanta 3 km. spre centrul orasului.
Anul constructiei 2009 Hotelul este format dintr-o cladire cu 6 etaje. Exista 277 de camere in total, 150 cu vedere la mare.
Facilitati
Complexul are o parte Hotel si Apartament, distribuite in cinci cladiri interconectate, cu diferite tipuri de camere pentru toate gusturile si dorinta - camere duble, garsoniere, apartamente si apartamente familiale cu bucatarie. Oaspetii pot alege dintre camere cu vedere la oras sau la mare. De asemenea, sunt disponibile un hol elegant cu un Lobby bar, un restaurant principal cu o terasa de vara deschisa, un restaurant cu peste pe plaja, doua piscine in aer liber, o zona de relaxare si o sala de sport, schimb valutar, o camera pentru bagaje, un seif (6 nivele). /zi), servicii de spalatorie si curatatorie chimica (plata), inchiriere auto, inchiriere seif, fitness, magazine. Internet wireless in zonele publice ale hotelului, jocuri electronice (plata), medic de garda (plata).
Receptie deschisa 24 de ore;
securitate non-stop;
Birou de bagaje;
Seif (la receptie, contra cost)
Spalatorie si curatatorie chimica /contra cost/;
Parcare /plata suplimentara/;
Internet fara fir
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Ora check out: 12:00 p.m.

Hotel Part / HB
Double rooms park (city or land) view (max 2+0) - aprox. 20 mp.
Toate camerele de acest tip sunt dotate cu dormitor, baie cu cada si toaleta, uscator de par, articole de toaleta, aer conditionat centralizat, TV LCD, telefon, mini-bar (gratuit) si un balcon cu vedere la oras. Capacitatea maxima pentru acest tip de camera este de 2 adulti.
Double rooms sea view (max 2+1) - aprox. 25 mp
Camerele cu vedere la mare au pat dublu si canapea extensibila suplimentara, baie cu cada si toaleta, uscator de par, articole de toaleta, aer conditionat centralizat, telefon, TV, minibar (gratuit). Unele camere nu au balcon. Capacitatea maxima este de 3 adulti. Balcoanele nu sunt disponibile in toate camerele.
Suites city view (max 2+2/3+1) - aprox. 42 mp
Apartamentele au balcon si vedere la oras. Fiecare dintre apartamente este compus din doua camere - un dormitor si un living cu mobilier tapitat (canapea), o baie spatioasa cu cada si toaleta, uscator de par si articole de toaleta. Dispune de aer conditionat centralizat, telefon, TV, minibar (gratuit). Capacitatea maxima a acestui apartament este de 3 adulti si 1 copil.
Suites sea view (max 2+2/3+1) - aprox. 45 mp
Apartamentele au balcon si vedere la mare.
Au doua camere separate conectate printr-o usa, canapea extensibila, aer conditionat centralizat, telefon, TV, uscator de par, baie cu cada si WC. Capacitate maxima 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.
Toate unitatile au balcon (in DBL vedere la mare nu in toate camerele!), A/C centralizat, TV, telefon, baie cu cada, uscator de par, minibar.

Apartament Part / RO
Studio Sea View (3+0) - aprox. 30 mp.
Este format dintr-o camera cu un pat dublu, o chicineta si o canapea extensibila sau un pat suplimentar de o persoana. Camerele au balcon cu vedere la mare, baie privata cu cada si toaleta, uscator de par, articole de toaleta, aer conditionat centralizat, telefon, televizor, minibar (gratuit). Capacitatea maxima este de 3 adulti.
Family apartment City with kitchen box (2+2/3+1) - aprox. 65 mp. cu vedere la oras;
Apartament spatios de familie, cu chicineta si vedere la oras, are doua camere separate: un dormitor cu un pat dublu si un living cu o chicineta, canapele, o zona de luat masa si un balcon cu vedere la oras; baie proprie cu cada si WC, uscator de par, articole de toaleta, aer conditionat centralizat, telefon, TV, minibar / epuizat/ Sunt potrivite pentru 5 persoane (3 adulti si 2 copii).
Family apartment Sea with kitchen box (2+2/3+1) - aprox. 65 mp.
Apartament de familie cu chicineta si vedere la mare este format din 2 camere - living confortabil si spatios (chicineta complet utilata, masa cu scaune si canapea extensibila, TV), dormitor dublu, baie privata cu cada si toaleta, uscator de par, produse cosmetice. accesorii, aer conditionat centralizat, telefon, TV, mini-bar /gratuit/ si o priveliste frumoasa la mare. Potrivit pentru 5 persoane (3 adulti si 2 copii).
*Hotelul dispune de o camera dotata pentru persoane cu dizabilitati (etaj 1) - doar 1 camera. Apartament cu vedere la mare
Copii: Baby cot (gratuit, la cerere), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii din piscina exterioara, mini club, loc de joaca, animatie pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit:
piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, prosoape de piscina (contra depozit), fitness,
Cu plata: zona de relaxare, sauna, masaj, baie de aburi, medic la garda. Inchiriere cutie de valori 6 lei pe zi.
Animalele de companie - sunt acceptate rase mici de caini de pana la 5 kg, contra cost - 20 BGN pe zi.
Parcare: subterana, garaj nepazit, cu plata aprox (10 BGN pe zi), in functie de disponibilitate

Tariful Hotelului FESTA POMORIE **** pentru SEZONUL 2023 include:

Mic dejun: 08:00 - 10:00 /daca se selecteaza supliment BB/, bufet cu apa minerala, bauturi nealcoolice, cafea si ceai incluse.
Cina: 18:30 - 21:00 /daca alegeti suplimentul pentru demipensiune/, la bufet, fara bauturi incluse.
Ora de check-in: dupa ora 14:00
Ora de check-out: pana la ora 12:00
Restaurante:
Restaurantul principal tip bufet, cu o terasa de vara deschisa si vedere la mare.
Restaurant de peste a la carte - pe plaja. Numar locuri - 50 in interior si 40 in exterior/terasa pe plaja/
Sport si divertisment:
Piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele de soare gratuite in jurul acesteia (in functie de disponibilitate)
Utilizarea gratuita a centrului de fitness
Acces gratuit la internet wireless in zonele publice
Pentru copii:
Sectiune pentru copii in piscina
Servicii suplimentare cu plata:
Utilizarea seifului
Supliment mic dejun
Supliment pentru micul dejun si cina
Animalele de companie - sunt acceptate rase mici de caini de pana la 5 kg, contra cost - 20 BGN pe zi.
Parcare: subterana, garaj nepazit, cu plata (10 BGN pe zi), in functie de disponibilitate
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.