Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Continental - Oradea, un adevarat centru de afaceri, este amplasat in centrul orasului Oradea, pe malul Crisului Repede
Hotel Continental - Oradea, ofera oaspetilor sai 168 de camere spre cazare, 133 single, 28 duble si 7 apartamente.
Facilitati : restaurant, terasa, cocktail bar, cafenea, cofetarie, club de noapte, 5 sali de conferinta complet echipate (cu capacitatea de la 20 pana la 200 de locuri), centru de afaceri, sala pentru banchet, agentie de voiaj, piscina, sauna, tratamente cu apa geotermala.

Accesul minorilor la serviciile Continental Hotelseste conditionat de prezenta parintelui sau a tutorelui legal. In cazul in carenici parintele si nici tutorele legal nu insotesc pe minor, acordul parinteluisau al tutorelui legal va fi prezentat hotelului inainte de cazare. Acordulparintelui sau al tutorelui va contine in mod obligatoriu cerintele dieteticespeciale si va indica persoana imputernicita pentru semnarea fiselor deinregistrare pentru minori in momentul cazarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie