Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIVA CLUB HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Viva Club este situat intr-o zona linistita din stațiunea Nisipurile de Aur, în apropierea Aquapark-ului "Aquapolis", la 700 m de centru, 800 m de plaja publica si la 3 km de plaja privata.

Facilitați Hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: receptie 24/7, restaurant principal, 2 restaurante a la carte (italian si grill), lobby bar, bar la piscină, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, umbrele și șezloguri la piscină, loc de joacă pentru copii, mini club și discotecă pentru copii, terasă, acces la internet gratuit în zonele publice, asistenta medicala, sală, fitness, programe de divertisment pentru copii și pentru adulți, spalatorie/curatatorie (contra cost), parcare fără plată (locuri limitate), billiard, tenis de masă, darts, volei, sauna (contra cost), Jacuzzi (contra cost). Hotelul nu accepta animale de companie. Hotelul nu are plaja privata si facilitati la plaja.

Facilități camere

Toate camerele dispun de baie cu dus si uscator de par, telefon, aer conditionat, TV cu programe prin satelit, espressor cu capsule (reaprovizionat zilnic - gratuit), mini bar (gratuit - reaprovizionat zilnic cu apa minerala, bauturi racoritoare, vin alb si rosu, bere, ciocolata, nuci, chips-uri, jeleuri), seif (contra cost), balcon cu masa si scaune, Wi-Fi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Fitness
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Asistenta medicala

Locatie