Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Descriere generala: Complexul DOINA surprinde printr-un interior elegant si o excelenta baza de tratament - Policlinica Doina.
Localizare: Hotel Doina este usor accesibil, fiind situat in zona centrala a statiunii Neptun, la 100 m de gara si 300m de plaja.

Dotari generale: Hotelul este dotat cu parcare proprie-pazita, restaurant, bar de zi, farmacie, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, schimb valutar, 4 sali de conferinta, piscina interioara .
Dotari camere: Hotelul are o capacitate de 320 de camere dispuse astfel: 51 single, 243 duble din care 4 pentru persoane cu dizabilitati si 26 apartamente. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, telefon, balcon (camerele de la etaj)

Serviciile de masa: Se acorda in restaurantul propriu mic dejun bufet suedez si mesele principale bufet (daca exista minin 30 de turisti pentru fiecare masa), sau meniu fix cu 3 variante, la alegere.

Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita - cu apa de mare, baza tratament.

Tratament: Tratament balnear la Clinica Doina:electroterapie, kinetoterapie si hidroterapie, inhalatii si aerosoli, impachetari cu namol cald, gimnastica, masaj, geriatrie - pentru: boli reumatismale degenerative, reumatismale inflamatorii,boli diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos periferic, dereglari endocrine, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura. Tratamente pentru intretinere si frumusete.

Distractie: club de animatie.
Accesul cu animale este interzis.
Facilitati copii:
- Copiii cu varsta intre 0- 14 ani (maxim 2 copii) beneficiaza de gratuitate la cazare,in camera cu parintii, fara pat suplimentar; Se achita 50% din serviciile de masa.

- Copiii cu varsta intre 14-16 ani platesc 100% dintr-un loc de cazare (cu pat suplimenatar) si achita seviciile de masa integral.
NOTA. Pt oferta 'Inscrieri Timpurii' penalizare 100% in caz de neprezentare sau anulare si neacordare reducere in caz de schimbare nume .

POLICLINICA DOINA NU FUNCTIONEAZA SAMBATA SI DUMINICA.
TRATAMENTUL SE EFECTUEAZA 5 ZILE PE SAPTAMANA, DE LUNI PANA VINERI INCLUSIV.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie