Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gulliver Delta Resort


Descriere



Pe malul apei, la marginea localitatii Murighiol , intr-un cadru natural de exceptie, se afla Gulliver Delta Resort 4* (fost La Lipoveanu 4*). Complexul este nou (partial dat in folosinta in 2016, partial in 2018) si are elemente arhitecturale inspirate din vechile conacuri lipovenesti. Oaspetii sai se bucura aici de servicii turistice inspirate din traditiile culinare, folclorice sau de design interior ale vechile comunitati de pescari staroveri, stabiliti la gurile Dunarii in urma pribegiei de pe vreamea lui Petru cel Mare.
In cadrul complexului se afla si casute de 4*, care ofera turistilor aceleasi conditii precum camerele de 4 din corpul central (atat ca suprafata a camerelor si bailor, cat si ca dotari). Turistii cazati in casute beneficiaza de aceleasi servicii ca turistii din corpul central, avand acces in acelasi timp cu acestia la toate zonele hotelului (bar, restaurant, piscina, terasa etc.).
In restaurantul cu specific pescaresc grija pentru mancarea proaspata si sanatoasa este intrecuta doar de maiestria bucatarilor in a desavarsi gustul renumitelor preparate locale.
Pentru zilele in care ne incarcam bateriile, putem opta, printre altele, pentru relaxarea la piscina, rasfatul cu ceai la samovar sau tolanitul in hamace. Copiii au la dispozitie un loc de joaca si toata lumea se poate delecta cu jocuri precum: tenis de masa, badminton, fotbal de masa, fotbal in iarba, darts, sah, table, dar si de spectacolul numit Petrecere lipoveneasca cu foc de tabara.Regimul de masa all inclusive din pachet contine : prin rotatie, preparate traditionale, la fiecare masa fiind prezente atat preparate din peste cat si din carne precum pui, vita sau porc. Din meniu nu vor lipsi icrele, storceagul, borsul de peste, saramura, plachia pestele la gratar etc. Vegetarienii sunt bineveniti si ei la complex.
- Pachetul de bauturi All inclusive cuprinde: bere, sucuri, apa plata, vin alb, vin rosu, cafea, ceai
- Surpriza de Bun Venit! (intampinare cu icre si vodca la intrare);
- Acces gratuit la piscina
- Foc de tabara presarat cu povesti
- Biliard
- Acces gratuit la locul de joaca pentru copii;
- Posibilitatea de a practica urmatoarele activitati: badminton, tenis de masa, fotbal in iarba, sah, table, darts, carti de joc, rummy, volei etc.









Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.