Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE: Hotel Parc dispune de 48 de camere clasificate la categoria 3 stele cu 1, 2 sau 3 paturi si 4 apartamente cu 2 locuri respectiv un apartament cu 4 locuri,confortabile.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Agrement: spatii de agrement si jocuri in incinta hotelului si in afara lui. Tratament si SPA: in incinta hotelului se afla baza de tratament, unde se pot efectua proceduri balneare, tot in incinta hotelului se afla un centru SPA modern cu sauna, jacuzzi, piscina cu apa mezotermala, sala fitness. Receptie: accesul la nivelele superioare ale hotelului se realizeaza prin intermediul liftului, receptia hotelului dispune de telefon, fax, xerox, internet wireless, informatii servicii cu plata si fara plata din cadrul hotelului (informatii transport, spalatorie, seif).

DESCRIERE CAMERE: unice ca si design, camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu dotat cu uscator de par (baie cu dus, baie cu cada sau jacuzzi) , tv, telefon, minibar, frigider, balcon, internet prin cablu si wireless.

LOCALIZARE: Hotelul Parc este amplasat in centrul statiunii Moneasa, intr-o oaza de verdeata strabatuta de apele paraului Bailor.

SERVICII DE MASA: Restaurant: hotelul dispune de doua saloane de restaurant, un salon de mic dejun, 2 baruri si doua terase. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

FACILITATI EVENIMENTE: 3 sali amenajate pentru participantii la diverse intalniri: traininguri, simpozioane, conferinte cu o capacitate de 20-30 locuri, o sala de conferinta ultramoderna cu dotari corespunzatoare (videoproiector, ecran. flipchart, sonorizare, LCD) cu utilitate pentru diverse evenimente (traininguri, simpozioane, nunti, aniversari) cu o capacitate de 180 locuri





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie