Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Castel


Descriere

Castelul a fost construit intre 1896 1904 si a apartinut baronului Andreny. In aceasta perioada statiunea Moneasa era deja cunoscuta ca o destinatie deosebita pentru protipedanda imperiului austro-ungar.

Intrata in 1891 in proprietatea contelui Wenckheim, Moneasa a obandit imediat primul obiectiv major vila Nufarul, cu baile de marmura, cu destinatie terapeutica si camere spatioase pentru oaspeti.

Inca din 1898, Moneasa obtine de la Ministerul de Interne Regal Maghiar atestat de statiune balneara.Castelul este una din bijuteriile arhitectonice care s-au adaugat in acea perioada de inflorire a statiunii denumite de drept Perla muntilor Apuseni; acum deschis circuitului turistic in 2006 de catre Fabris, noii proprietari.

Castelul ofera oaspetilor cazare la standard de 4 stele in 7 camere duble si un apartament nuptial, restaurant si parc, al caror confort completeaza fericit cadrul natural incantator.
Castelul dispune de parcare proprie. Pentru serile linistite, castelul isi asteapta oaspetii la crama cu specific dacic, unde se pot degusta bunatatile bucatariei romanesti traditionale si bucatariei italiene,asortate cu alese soiuri de vinuri.

Pentru evenimente deosebite, ofera un cadru de un rafinament unic.

Pentru o vacanta activa, castelul este dotat cu sala de fitness si sauna proprie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.