Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Green Nature Diamond este situat la malul marii si ofera oaspetilor sai facilitati extraordinare de Spa si wellness. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit, iar receptia este cu program non-stop.

Descriere

Green Nature Diamond este amplasat langa o padure de pini si are o suprafata totala de 32.000 mp. Serviciile de calitate, spatiul exterior extins, facilitatile multiple si programele de animatie deosebite pentru adulti si copii fac din acest hotel un loc potrivit atat pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii.

Localizare

Hotelul se afla la 550 m de plaja publica, la 95 km de aeroportul orasului Dalaman si la 3 km de centrul orasului Marmaris.

Website

http://www.greennaturediamond.com/

Facilitati hotel

Complexul Green Nature ofera facilitati precum: piscina interioara si exterioara, terasa, gradina, plaja privata (la 3 km de hotel – shuttle pana la plaja). In cadrul sederii tale te poti bucura de activitati si servicii diverse precum: sporturi de apa (diving, canoe, squash, windsurfing), centru SPA, darts, tenis de masa, biliard, karaoke, inchireri biciclete, club de noapte, evenimente in fiecare seara, locuri de joaca pentru copii.

Facilitati camere

Toate camerele sunt spatioase, cu vedere catre plaja sau piscine, dotate cu mobilier modern, baie proprie, aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, telefon, minibar, accesorii de baie gratuite, uscator de par, radio.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie