Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL AURORA 2**

Este situat la intrarea in statiunea Mamaia, pe faleza, la 150 de metri de Teatrul de Vara si zona comerciala Perla.

Hotel Aurora este hotelul cel mai apropiat de Aqua Magic si statia de Telegondola care duce in zona Cazino (50 de metri). La cateva minute de mers pe jos, traversand bulevardul Mamaia, se afla Satul de Vacanta.

Hotel Aurora a fost renovat complet in anul 2008, camerele au mobilier nou, modern si aer conditionat. Datorita dispunerii perpendiculare pe tarmul marii, toate balcoanele camerelor au vedere laterala spre mareDotari generale:

339 camere de 2 locuri, restaurant, bar de zi, agentie de turism, birou de schimb valutar, parcare proprie, sala de conferinta

Dotari camere:

Camerele au balcon, aer conditionat, mobilier nou, grup sanitar cu dus complet renovat, televizor, cablu tv, minibar, acces in camere pe baza de cartela magnetica, geamuri termopane si mocheta noua pe jos.

Servicii masa:

Masa poate fi servita in sistem de "bonuri valorice" in varianta de masa aleasa in restaurantul propriu de categoria a II-a Aurora

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie