Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Briza

   Zona Complex Bicaz, Mamaia, Constanta 900001, Mamaia Vezi locatia pe harta


Descriere

Amplasare: in zona de nord a statiunii, la cativa metri de plaja.

Facilitati hotel: 9 camere duble si 7 garsoniere cu canapea extensibila. Hotelul nu detine plaja proprie, iar parcarea este domeniu public, taxele fiind cele impuse de Primaria Constanta.

Facilitati camere: baie proprie, TV, AC, minibar, uscator de par, Wi-Fi de mare viteza, acces pe baza de cartela magnetica. Camerele duble au suprafata de 22.5 mp si sunt dotate cu pat matrimonial, iar garsonierele au o suprafata de aproximativ 35 mp si sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila.

Descriere camere:
baie proprie, TV, AC, minibar, uscator de par, Wi-Fi de mare viteza, acces pe baza de cartela magnetica. Camerele duble au suprafata de 22.5 mp si sunt dotate cu pat matrimonial, iar garsonierele au o suprafata de aproximativ 35 mp si sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila.

Locatie:
in zona de nord a statiunii, la cativa metri de plaja.

Indicatii auto:
9 camere duble si 7 garsoniere cu canapea extensibila. Hotelul nu detine plaja proprie, iar parcarea este domeniu public, taxele fiind cele impuse de Primaria Constanta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bathroom
Minibar
Hairdryer
Private bathroom
Free wireless internet
TV in room
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Paid parking
Free wifi in public area

Locatie