Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotel Boutique Quartz este excelent localizat in Mamaia, in imediata vecinatate a Satului de Vacanta si a zonei comerciale Perla. In apropiere se afla statia de plecare Telegondola Perla, dar si Parcul acvatic Aquamagic.

Descriere: La Quartz Boutique Hotel va puteti petrece sejurul chiar si in camere cu vedere frontala la mare, cu balcoane dotate cu mobilier specific, toate elegant decorate si atent ingrijite. Hotelul dispune de 17 camere duble, cu pat matrimonial sau twin, 2 terase si un restaurant unde turistii se pot bucura de preparate de calitate.
Hotelul ofera o ambianta potrivita atat pentru cupluri ce doresc o vacanta plina de romantism, cat si pentru oamenii de afaceri, dar si pentru grupuri de prieteni dornici de distractie. In perioadele de extrasezon estival, hotelul Boutique Quartz va gazdui cu multa eleganta experienta dvs. de business.

Camere: Hotelul dispune de 8 camere duble deluxe cu balcon, 6 camere duble deluxe si 3 camere twin deluxe;
Camera dubla superioara cu pat matrimonial si balcon - permite acomodarea a 2 adulti, 2 adulti si 1 copil sub 6 ani;
Camera dubla superioara cu pat matrimonial - permite acomodarea a 2 adulti, 2 adulti si 1 copil sub 6 ani;
Camera twin - permite acomodarea a 2 adulti.

Toate camerele au grup sanitar cu dus, televizor LCD, aer conditionat, minibar, produse de toaleta gratuite, internet wireless. Unele dintre camere au balcon.

Restaurant: Va invitam pe doua terase exterioare unde puteti servi pranzul sau cina sau doar sa va relaxati. Indiferent de anotimp, ori vremea de afara, restaurantul si barul sunt deschise, deoarece dispunem de pereti culisanti si un sistem ultraperformant de ventilatie.
Mic dejun - bufet suedez
Demipensiune - mic dejun bufet suedez + pranz/ cina ( 3 optiuni de masa - fel principat + desert)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie