Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bicaz - Pirates Resort - Oferte Speciale


Descriere

HOTEL: pe plaja, in nordul statiunii, alcatuit din 2 corpuri, dispune de 166 camere, restaurant, terasa, bar, parcare, sala de conferinta. Majoritatea camerelor au vedere laterala la mare.

CAMERE: complet renovate, TV, AC, minibar, telefon, baie cu dus, balcon, geamuri termopan. Apartamentele au canapea extensibila.
Pentru copii cu varsta pana la 7 ani se asigura cazare si mic dejun gratuit, fara a se asigura pat suplimentar (pat pliant). Daca se solicita un pat pliant se va achita 25% din tariful de cazare/camera/zi; Pentru copiii cu varsta intre 7-12 ani fiecare copil va achita 25% din tariful de cazare/camera/zi (se asigura un singur pat pliant) si 50% din valoare Mic Dejun; Pentru copiii cu varsta mai mare de 12 ani fiecare copil va achita 50% din tariful de cazare/camera/zi (se asigura un singur pat pliant) si 100% din valoare Mic Dejun; Pentru situatia in care rezervarea este pentru un adult si un copil sub 7 ani se va aplica tariful de cazare al camerei Single; Intr-un apartament se pot caza maxim 4 persoane, cu precizarea ca la Hotel Bicaz - Pirates Resort acest tarif include doar micul dejun pentru 2 persoane (pentru celelalte persoane se adauga la acest tarif micul dejun calculat in functie de calitatea beneficiarului, adult-copil)
MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez (fara bauturi alcoolice).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.