Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BUNGA BUNGA RESORT


Descriere

@ PLAJA
Plaja in aceasta zona este naturala, generoasa siacoperita cu nisip fin. Nefiind complet amenajata, plaja pastreaza naturaletea,linistea si frumusetea unei plaje salbatice. In aceasta zona apa este curata,iar intrarea in apa se face lin, pe un platou care inainteaza aproape 200 demetri in larg fara ca apa sa atinga adancimi de cel mult 2 metri.Caracteristicile acestei plaje o fac potrivita pentru cei aflati in cautarea linistiisi relaxarii.
La aproximativ 250 m de locatie se afla TABOO BEACH, cu sezlonguri colorate delemn si umbrelute de stuf, beach bar cu zona de relaxare si loc de joaca pentrucopii, un loc rustic foarte apreciat de turisti. Dupa apusul soarelui distractiacontinua la TABOO BEACH! Muzica life, petreceri, aniversari, botezuri detoate am vazut in acest loc!
Tot aici gasesti: kitesurfing si alte sporturi de apa.
In colaborare cuplaja privata Taboo Beach, turistii Bunga Bunga beneficiaza de un sezlong gratuit la douasezlonguri comandate. Comanzi douasezlonguri platesti doar unul!!!


@ BUNGA POOL
Bunga POOL - are tot ce-i trebuie casa fie adorata de turisti. Este infinity, este incalzita, are cascade pentru efect si masaj si luminiambientale. Apa este cristalina, fara clor chimic pentru ca folosim electrolizasarii. Sezlonguri deosebite si zone de relaxare amenajate pe marginea piscineicompleteaza panorama la BUNGA POOL.

@ FOOD & DRINK - BUNGA BAR & GRILL
Incepand cu vara 2022 aminaugurat BUNGA BAR & GRILL. Va asteptam cu drag in ambientul teraseinoastre unde puteti servi preparate culinare senzationale,pregatite atent in bucataria noastra cu ingrediente proaspete, totul intr-oprezentare ireprosabila. Bucatarii nostriiubesc mancarea pe care o gatesc, pun multa dragoste si suflet, pe langaingredientele proaspete i naturale, astfel incat produsul final este oadevarata incantare pentru cei care il consuma. La bar nu va lipsi berearece si cocktailurile interesante preparate cu dragoste.

De altfel, locatii animate, beach baruri, terasedragute si cochete gasiti la tot pasul, pe toata lungimea de 6 km a promenadei Mamaia Nord!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.