Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adams Beach Hotel & Spa Deluxe Wing – Adults Only


Descriere

Adams Beach Hotel & Spa Deluxe Wing - Adults Only este destinat exclusiv oaspeților cu varsta de peste 18 ani și se află pe o plajă privată din golful Nissi. Acesta are restaurante, un centru spa și piscine interioare și in aer liber. Camerele oferă aer condiționat și vedere la piscină sau la Marea Mediterană.

Toate unitătile spatioase au decor in nuanțe neutre, pardoseală de marmură, lenjerie de pat elegantă, WiFi gratuit, TV LCD cu canale prin satelit, minibar și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Baia modernă include o cadă spa cu cap de duș cu efect de ploaie, halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite.

Opțiunile culinare includ Vala Beach Tavern amplasat in aer liber, barul-restaurant Vitaminas, accesibil și din piscină, Restaurantul Glasshouse Lounge de pe acoperiș, specializat in preparate fusion și Socci Sushi Bar, situat pe plajă. Micul dejun este servit la Restaurantul Atlantis. De asemenea, se oferă și un serviciu de plajă.

Adams Beach Hotel & Spa Deluxe Wing - Adults Only pune la dispoziție o saună, un centru de wellness și spa, cadă cu hidromasaj, centru de fitness și sală de jocuri. Zona de plajă privată și piscinele in aer liber sunt inconjurate de șezlonguri și pergole. Complexul găzduiește și diferite magazine.

Adams Beach Hotel & Spa Deluxe Wing - Adults Only se află la 3 km de centrul animat al orașului Ayia Napa. Aeroportul Internațional Larnaca este situat la aproximativ 56 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie