Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Liliacul

   Str Gala Galaction, Jupiter 905502, Jupiter Vezi locatia pe harta


Descriere

Complexul de vile Liliacul este situat in apropierea hotelului Olimpic, la 400 de metri de plaja cu nisip și la 350 de metri de Lacul Neptun.

Facilitati hotel: Vile cu 4 apartamente cu cate 2 camere,Internet gratuit – wireless,Loc de joaca pentru copii,Plaja Olimpic dotata cu sezlonguri, umbrele si loc de joaca pentru copii pe plaja,Loc de joaca pe plaja,Parcare pazita 24 ore – gratuit; serviciile de masa sunt asigurate de Restaurant Olimpic situat in imediata apropiere, in regim All Inclusive;acces la biliard, tenis de masa, fitness gratuit in functie de disponibil

Facilitati camere: canapea extensibila sau doua paturi extensibile, masuta cafea, masuta TV,corp multifunctional, televizor-cablu, frigider; baie utilata cu cadita de dus;Terasa pentru apartamentele de la parter, mobilata cu masa si scaune.

Descriere camere:
canapea extensibila sau doua paturi extensibile, masuta cafea, masuta TV,corp multifunctional, televizor-cablu, frigider; baie utilata cu cadita de dus;Terasa pentru apartamentele de la parter, mobilata cu masa si scaune.

Descriere facilitati:
Vile cu 4 apartamente cu cate 2 camere,Internet gratuit – wireless,Loc de joaca pentru copii,Plaja Olimpic dotata cu sezlonguri, umbrele si loc de joaca pentru copii pe plaja,Loc de joaca pe plaja,Parcare pazita 24 ore – gratuit; serviciile de masa sunt asigurate de Restaurant Olimpic situat in imediata apropiere, in regim All Inclusive;acces la biliard, tenis de masa, fitness gratuit in functie de disponibil

Locatie:
Complexul de vile Liliacul este situat in apropierea hotelului Olimpic, la 400 de metri de plaja cu nisip și la 350 de metri de Lacul Neptun.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Terrace
Bathroom
Shower
Private bathroom
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Garden
Children playground
TV in room
Cable/Satellite TV
Reception desk
Fridge
Private beach
Kids playground
Table tennis

Locatie